Vanlı bayanlar isyan etti - Ya eşine yardım et ya da gözüne gözükme!

TAKİP ET

Van'da Ramazan bayramının gelmesi ve Korona virüsten dolayı evden çıkmayan erkekler, bayanlara oldukça zorlu anlar yaşattı.

Van'da Ramazan bayramının gelmesi ve Korona virüsten dolayı evden çıkmayan erkekler, bayanlara oldukça zorlu anlar yaşattı.

Van'da sokağa çıkma yasağında oldukça etkilenen bayanlar, isyan etmeye başladı. Ev temizliklerini oldukça zorlaştıran ve sürekli ortalığı kirleten erkeklerden oldukça şikayeti bayanlar, bir an önce salgının bitmesi için dua ettiklerini ifade ettiler.
 
Ev hanımlardan biri WhatsApp ihbar hattına mesaj atarak şu ifadelerde bulundu.

Ev hanımı; " Ağabey, bu sokağa çıkma yasağı olmasaydı iyiydi. Benim 3 çocuğum var. Birde kocamla beraber 4 kişi ediyor. 3 Odamız var. Her biri, bir yerde oturuyor. Bir araya topluyorum, olmuyor. 'Temizlik yapalım' söylüyorum, olmuyor. Cam siliyorum, karışıyor. Yemek yapıyorum, beğenmiyor, Çay veriyorum, yanına başka şeyler istiyor. Yetmedi. Bugün televizyon izlemek istedim. İzleyemedim. Çünkü koltuğa bir uzanmış ve elinde kumandasıyla hayvan belgeselini izliyor. Siz olsanız ne yaparsınız? Ağabey,  bu korona belası biteydi de gideydiler. Bence bize de bir alkış gerekmez mi? Hani bize alkış ağabey."dedi.
 
Dip Not: Evde 2 kurala uymak zorunluluğu var. Ya eşine yardım et ya da gözüne gözükme!

BİR ALKIŞTA EVDE OLAN BAYANLARA GELSİN!
 
VAN GAZETESİ - 0544 409 0328
Eyşan Yetkin
Van Haber , Van Gazetesi

van haber erkek kadın bayan ramazan bayramı kadın isyanı temizlik korona van haber son dakika van güncel