Vanlı Deniz,"Büyük bir ses getirmeyi ümit ediyoruz"

TAKİP ET

Vanlı Gazeteci Yazar Adnan Deniz, 'Zeyneke ilk defa bir araya getiren bir tez çalışmasıyla büyük bir ses getirmeyi ümit ediyoruz.' dedi.

Van ilinde "Yeni Van Gazetesi" Haber olarak tanınan ve “Şarktan Garba Bir Yol” kitabının yazarı Adnan Deniz, yeni projelerini Van Haber Gazetesine aktardı. Van ilinden İstanbul iline giderek eğitin hayatını sürdüren Deniz, İstanbul serüveninde Büyük İstanbul Gazetesi kurarak gazetecilik hayatına devam etti. Bunun yanı sıra; kitap yazarlığı ve birçok konuda da kendisini geliştirmeyi başaran Deniz, Van iline gelerek, kitap severlerle buluştu.

VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER – EYŞAN YETKİN

Vanlı Gazeteci Yazar Adnan deniz, “İstanbul Üniversitesi Gazetecilik ve Türk Dili Edebiyatı çift ana dalı mezunuyum. Şu sıralar, Siyaset Bilimi üzerine yüksek sansın tez aşamasını sürdürüyorum. İnşallah. Yaşar Kemal konulu Homeros ve Avdale Zeyneke ilk defa bir araya getiren bir tez çalışmasıyla büyük bir ses getirmeyi ümit ediyoruz. Anadolu'yu aydınlatan 2 büyük değerimizi, kaynağımızı Avdale Zeyneke bir araya getiren bu ilk çalışmada da gerçekten Türkiye’nin gündemine önemli bir miras, önemli bir eser bırakacağız. “Şarttan galiba bir yol” sizlerin de şahit olduğu 2015 yılında birinci kitabımız ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan vakfı birincilik ödülü alan “Derli eden mavilik” adlı kitabınızda okurlarımızla buluştuk. Üçüncü ve tabii ki bütün enerjimizle, gücümüzle hazırlıklarını yaptığımız Anadolu Aydınlanması üzerine çok önemli ve değerli bir eser çalışmamızla ilgileniyoruz.”dedi.

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber

Van Adnan Deniz Van Haber Yazar