Vanlı Ebeveynlerin Başarı ve Sorumluluk Sırları

TAKİP ET

Van'da yaşayan ebeveynlere çocuklarının sorumluluklarını kendi başlarına yerine getirip getirmediğini sorduk. Aldığımız cevaplar oldukça anlamlıydı

Van'da yaşayan ebeveynler, çocuklarını küçük yaşlarda sorumluluk almaya teşvik ediyor. Akademik başarıyı şekillendiren bu stratejiler, ailelerin deneyimleriyle hayat buluyor.

Van'da yaşayan ebeveynler, çocuklarının sorumluluklarını kendi başlarına yerine getirmenin ve eğitimlerine nasıl katkı sağlayacaklarının stratejilerini paylaşıyor.

Uzman eğitim danışmanı, küçük yaştan itibaren çocuklara koşulsuz sevgi vermenin ve sorumluluk alışkanlığı kazandırmanın önemini vurguluyor. Ayrıca, ceza ve baskının değil, çocukları motive ederek başarıyı artırmanın önemine dikkat çekiyor. Vanlı ebeveynlerin samimi açıklamaları ve uzman önerileri haberimizde!"

Leyla Hanım: Toplum olarak çocuklarımızın 5 yaşına kadar yemek içmek gibi ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz."

Ahmet Bey: "Elimizden geldiğince çocuklarımıza yardımcı oluyoruz. Okul çağına gelene kadar elimizi üzerlerinden çekmemeye çalışıyoruz.

Ela Hanım: "Çocuklarıma çok değer veririm. Evlenene kadar destek olmaya çalışıyoruz. Ebeveynlik dediğin öğle olur, elbette destek olmaya çalışıyoruz.

Vanlı eğitim danışmanı ise çocukların kendi başlarına iş yapmalarının ve sorumluluklarını üstlenmelerinin önemini vurguluyor. Anne babalara çocukların akademik başarısını etkileyen faktörler konusunda önerilerde bulunuyor. Çocuklara koşulsuz sevgi vermenin ve küçük yaşlarda sorumluluk alışkanlığı kazandırmanın hayati olduğunu belirtiyor. Ayrıca, ceza ve baskının değil, çocukları motive ederek başarıyı artırmanın önemine dikkat çekiyor.

 

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber

van sevgi ceza vanhaber