Vanlı genç, 6'cı kattan düştü

TAKİP ET

Van Erciş'li genç, Malatya'da beden işçisi olarak çalıştığı inşaatta, 6'cı kattan düşerek hayatını kaybetti.

Malatya'nın İkizce Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen bir olayda, Sergen Karadağ isimli kişi, iddiaya göre; iskelede çalışırken dengesini kaybederek 6. kattan düştü.

Arkadaşları durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sergen Karadağ'a ilk müdahaleyi yaparak onu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Karadağ kurtarılamadı ve cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Sergen Karadağ, Van Erciş'in Kışla Mahallesi'nden, Ferzender Karadağ'ın torunu ve Sebzeci Orhan Karadağ'ın oğluydu. 7 Şubat 2024 Çarşamba günü inşaat kazası sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi, bugün 8 Şubat Perşembe günü öğle namazından önce, saat 11.00'de Kışla Mahallesi Şehitler Caddesi Mezarlığı'nda defnedilecek. Taziye için Hacı Ali Camii Taziye Evi'nde olunacak.Sergen Karadağ, Erciş'in Kışla Mahallesi'nden, Ferzender Karadağ'ın torunu ve Sebzeci Orhan Karadağ'ın oğluydu. 7 Şubat 2024 Çarşamba günü inşaat kazası sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi, bugün 8 Şubat Perşembe günü öğle namazından önce, saat 11.00'de Kışla Mahallesi Şehitler Caddesi Mezarlığı'nda defnedilecek. Taziye için Hacı Ali Camii Taziye Evi'nde olunacak.

Kaynak : Erciş'li Gençler

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Erciş Haber - Erciş Haberleri - Van Erciş - Erciş Kaza - van haber 

Van vanhaber Erciş