Van Gevaş'lı Bir Genç Öldürüldü

TAKİP ET

Van Gevaş'lı olduğu bilinen Özer Ç. Adlı şahıs, iki kişi arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken canından oldu.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yaşanan bir olayda, Van Gevaş'lı olduğu bilinen Özer Ç., iki kişi arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken acımasızca öldürüldü.

Olay, Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi ve silahların kullanıldığı bir kavga sonucunda gerçekleşti.

İddiaya göre, V. Y. isimli şahıs, kız arkadaşıyla sokakta tartışmaya başladı ve durum şiddete dönüştü. Bu sırada olaya müdahale etmek isteyen Vanlı Özer Ç., V. Y. ile kavga etti. Ancak V. Y., müdahaleye tepki göstererek eve gidip silahla geri döndü. Sokağa silahla gelen V. Y., Özer Ç.'ye ateş etti. Özer Ç., ağır şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırıldı, ancak ne yazık ki hayatını kaybetti.

Olayın yaşandığı anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, V. Y.'nin kendi silahıyla vurulduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Özer Ç.'nin cenazesinin Van ilinde defnedileceği bildirildi.

İstanbul Esneyurt'ta kız arkadaşı ile tartışan V. Y., olaya müdahale eden Van Gevaş'lı Özer Ç. ile kavga etti. Silahların kullanıldığı kavgada Vanlı Özer Ç. hayatını kaybetti.

Olay, saat 19.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi 381 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Vahit Y., kız arkadaşı ile sokakta bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Daha sonra kız arkadaşına şiddet uygulayan Vahit Y.'yi gören Vanlı Özer Ç. ise olaya müdahale etti.

İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi'nde kız arkadaşı ile tartışıp sokak ortasında şiddete başvuran Vahit Y., bu sırada olaya müdahale eden Özer Ç. ile kavga etti. Özer Ç.'nin şiddete engel olmasına tepki gösteren Vahit Y. eve giderek silahla geri döndü. Sokağa silahla gelen Vahit Y., Özer Ç.'ye ateş etti. Özer Ç., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan o anlar ve vurulma anı saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Polis ekipleri emniyet şeridi çekerek olay yerinde inceleme yaptı. Kendi silahı ile vurulan Vahit Y.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, Vanlı Özer Ç., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Vefat eden Van Gevaş'lı Özer Ç.'nin defni Van ilinde olacağı bildirildi.

Van Gazetesi – Van haber - vanhaber

Van silah vanhaber