VANLI GENÇLER, ALTIN FİYATLARINDA MÜZDARİP

TAKİP ET

Van ili İpekyolu sınırları içerinde Tubittum News muhabiri Eva ÇAPA, Düğün sezonunun başlaması ile birlikte altın alım gücünün nasıl olduğunu halka sordu.

Van ili İpekyolu ilçesi Cumhuriyet Caddesi ve Sanat Sokağında Tubittum News muhabiri Eva Çapa ve Van Gazetesi muhabiri Ebru İşgör tarafından yapılan röportajda altın fiyatlarındaki artışını Van halkına sordu.

Düğün sezonunun başlaması ile altının  fiyatların, düğünlerde takılan altın ve yatırımlarını halka sorduk; Vatandaşlar altında ki yükseliş ve dalgalanmalardan endişe duyduklarını ve yatırım yapamadıklarından şikayetçi olup düğün sezonun da başlamasıyla beraber düğün için altın alamadıklarını ve zorlandıklarını belirttiler...

Bir vatandaşımızın verdiği röportajda düğün masraflarına altın fiyatları eklenmesinden ötürü evlilik hayalleri kuramadıklarını belirtti.

Rekor yükselişe geçen altın yatırımcılar tarafından da ilgiyle takip ediliyor, Van ilinde kuyumculuk sektöründe olan girişimcilere göre altın fiyatları önümüzdeki günlerde de artmaya devam edeceği belirtildi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber
 

Van altın kuyumcu