VANLI GENÇLER ÖRNEK HAREKETLERİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ

TAKİP ET

Vanlı gençler örnek teşkil eden davranışları ile dünyada iyi insanlar da varmış dedirtti. Van'da yaşayan  Ali Yavuzer isimli genç başlattığı 'Köy Okulları Projesi' ile çocukların yüzünü güldürdü. Başta köy  çocuklarına oyuncak dağıtılarak başlatılan yardım projesi şu an giyim, okul araç ve gereçleri , ayakkabı gibi ihtiyaçlar alınarak çocukları sevindirdi.

Vanlı gençler örnek teşkil eden davranışları ile dünyada iyi insanlar da varmış dedirtti. Van’da yaşayan  Ali Yavuzer isimli genç başlattığı “Köy Okulları Projesi” ile çocukların yüzünü güldürdü. Başta köy  çocuklarına oyuncak dağıtılarak başlatılan yardım projesi şu an giyim, okul araç ve gereçleri , ayakkabı gibi ihtiyaçlar alınarak çocukları sevindirdi.

Sosyal medyada tek başına bu projeyi başlatan  Ali Yavuzer : Bu projeyi başlatmama içimdeki çocuk sevgisi etkili oldu, iyilikleri hep başkalarından bekliyoruz ama bunu başlatan neden ben olmayayım diye düşündüm ve 2018 temmuz ayında sosyal medya da ben bir kaç arkadaşım başlattık. Çocukları mutlu etmek çok hoşuna gitti ve devamını getirmek istedim. Öyle de oldu. Ekibimiz gün geçtikçe büyüdü ve sosyal medyada da Sağ olsunlar insanlar maddi manevi destek veriyor. Benim gibi düşünen insanları bilmek beni çok mutlu ediyor. Şu an sadece Vanlı çocuklara yönelik çalışmalarımız var ilerde tüm Türkiye’ ye yönelik çalışmalarımız da olması dileği ile.

TEPKI DE ALIYORUZ

Ne yazık ki desteklendiğimiz gibi kınandığımız da oluyor. İnsanlar prim yaptığımızı düşünüyor. Çocukların yüzlerini gösteremezsiniz, iyilik gizli yapılır gibi tepkiler de bulunuyorlar haklılar da ama bizim amacımız ekibimizi büyütmek ve başkalarına da örnek olmak, bu tarz çalışmaları çoğaltmak başka bir düşünceniz yok amacımız masum çocukların mutlu olması. Çünkü bütün çocuklar mutlu olmayı hak ediyorlar.

Van Gazetesi -  Özel Haber: Seher Tang

seher tang