Vanlı gençlerin bu davranışı vatandaşları duygulandırdı

TAKİP ET

Vatansever Gençler Derneği yöneticileri ve üyeleri bir araya gelerek Van'ın İpekyolu ilçesinde bulunan kurum görevlilerine ve vatandaşlara maske dağıtımı yaptı.

Vatansever Gençler Derneği başkanı Veysel Taşdemir ve yönetimi Van'da bulunan bazı noktalarda ve kurumlarda maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Vatansever Gençler Derneğinin yaptığı açıklamaya göre; " Van Bölge Hastanesinde yoğun bakımda yer sıkıntısı oluşmuş durumda." olduğu belirtildi. Bunun üzerine; "Hiçbir virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. İlk günden itibaren Vatansever Gençler Derneği olarak örnek bir dayanışma örneği sergileyerek Korona virüsünün kentimize bulaşmasının önüne geçmeye katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ancak alınan kararlar sonrası gevşetilen tedbirler bir anda bizleri yine virüs gerçeğiyle baş başa bıraktı. Bu nedenle virüse karşı her zaman tedbirli olmamız gerekiyor. Biz de virüse dikkat çekmek ve vatandaşlarımızı bilinçlendirmek için zaman zaman vatandaşlarımızın yoğun olduğu yerlerde maske dağıtıyoruz.Bugün de yönetim kurulu üyelerimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yoğunlukta olduğu   İpekyolu sosyal yardımlaşma vakfı ,PTT ve Ziraat bankası önünde maske dağıtımı gerçekleştirdik.

Van Bölge Hastanesinde yoğun bakımda yer sıkıntısı oluşmuş durumda. Bu durum maske , hijyen ve mesafe kurallarına uyulmadığını gösteriyor. Elimizden geldikçe sosyal mesafeye uyalım. Maske temininde bize destek olan Vanlı iş adamı sayın Zafer Yağar Bey'e şükranlarımızı sunuyoruz."denildi.


Van Gazetesi - Van haber - Özel haber - 0544 409 0328
Hikmetullah Yetkin

 

burak çakar vahdettin çakar van haber van gazetesi son dakika haber van