Vanlı İdris Ahi'den Parti Kuracağı Açıklaması gündem oldu

TAKİP ET

Vanlı İdris Ahi, parti kuracağını ve ileride cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı.

Van'ın sevilen siması İdris Ahi, parti kuracağını ve ileride cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı. İdris Ahi, Van'da geniş bir destek gören bir figür olarak, yerel siyasete adım atmaya karar vermiş ve kendi partisini kurma niyetini dile getirdi. Kendisi, gelecekte cumhurbaşkanlığına aday olacağını ifade etmişti. İdris Ahi'nin açıklaması, siyasi kariyerine yeni bir dönem başlattığının ve halkının desteğiyle büyük hedeflere yönelmek istediğini ifade etti. Toplumda sevilen bir isim olarak, Van halkının beklentilerini karşılamak ve memlekete hizmet etmek amacıyla bu adımı attığını vurguladı.

28. dönem Bağımsız Van Milletvekili Adayı olan İdris Ahi, seçim sonrası Van haber gazetesine açıklamada bulundu. 

VAN GAZETESİ - ÖZEL

28. dönem Bağımsız Van Milletvekili Adayı olan İdris Ahi,"Özellikle seçimin kazasız, belasız gitmesini yüce Rabbime çok şükürler ediyorum. Güzel gitti. Elhamdülillah, Türkiye genelinde kazasız belasız geçti. Halkımız kimi isterse ona verdi. Allah herkesin şu şekilde dua ettiğini biliyor: 'Ya Rabb'im, kim bu memleketi, bu milleti ve bu vatanı için çalışıyorsa, ona nasip etsin.' Şu an kazanan adaylara da Allah razı olsun. Kazanamayanlardan belki bir sonraki seçimde onlar kazanır. Biz hiç kimseyiz diyemeyiz. Özellikle Van için konuşursak, Van'da İdris Ahi'ya gönül veren ve oy veren herkesin ellerinden öpüyorum. Onlara da çok teşekkür ederim. Vermeyenlere de gönlümde beni sevenlere de inşallah bir sonraki seçimde tekrar oy vereceklerini umut ediyorum. Hepimiz bu memleketin ve bu vatanın insanlarıyız, oy verenler ve vermeyenler birlikteyiz. Van, küçük bir memlekettir ve herkes birbirini tanır. Akrabalık bağları önemlidir, buraya herkes bir yerden gelmiştir. Hepimiz bu memleketin çocuklarıyız.

ONLAR SADECE MAAŞ ALIP OTURMASINLAR
Ancak, ben isteğim şudur: Kazanan adaylar, özellikle bu memlekette bir şeyler yapmalıdır. Bu millet onları seçti, oy verdi ve güvendi. Onlar sadece maaşlarını alıp oturmasınlar. Bu memlekette bir şeyler yapmalılar. Özellikle Van halkının adına, memleketimize güzellikler getirmelerini diliyorum. İnşallah insanların yaşamları güzelleşir. Bu memlekete hep birlikte çalışırız, hep birlikte yeriz. Dünya büyüktür, herkese yeterlidir. Partililer birbirinin düşmanı değiller, sadece rakiplerdir. İnanıyorum ki, birbirini kırmadan, birbirine destek vererek daha güzel şeyler yapabiliriz. Özellikle yöneticilerden, yetkililerden, devletten, hocalardan Van halkına sahip çıkmasını istiyorum.

İLERİDE PARTİ KURCAĞINI VE CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAĞINI AÇIKLADI.
Erbakan Hocamıza Allah'tan rahmet diliyorum. Kendisi hep şunu söylerdi: 'Seçim için, siyaset için bir 24 saat bile çoktur.' Yani, şu anda yerel seçim için ne yapacağımızı, ne yapmayacağımızı söylemek yanlış olur. Halkımız istediği takdirde, bize hizmet etmemizi istediği sürece, kapıyı kapatmayız.

Benim niyetim bir parti kurmaktır. Eğer parti kurarsam, tabii ki cumhurbaşkanı adayı da kendim olurum."dedi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - gündem

 

Van vanhaber İdris Ahi parti