Vanlı İş İnsanı Ahmet Çetiz'den Van Spora Destek

TAKİP ET

Van ilinde saygın iş insanı ve Funda Pastahaneleri işletme sahibi Ahmet Çetiz, "Vanspor'a 1. Lig Yolunda Başarılar Dileriz" yazıları ile destek verdi.

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’a destek için kentte 6 şubesiyle hizmet veren Funda Pastahanaleri takıma destek için kentin birçok noktasına "Vanspor’a 1. Lig Yolunda Başarılar Dileriz" yazılı afiş astı. 

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, sahasında konuk ettiği lider Kocaelispor ile 0-0 berabere kalarak önemli fırsatı değerlendiremedi. 

Kırmızı- Siyahlı takım Emrah Tacir ile 66. dakikada penaltı atışından da faydalanamadı. Van temsilcisinin rakipleri puan ve puanlar kaybederken, söz konusu önemli maçta avantaj değerlendirilemedi. Bu sonuçla Kocaelispor puanını 69'a yükselterek liderliğini sürdürürken, Vanspor ise 64 puanla üçüncü sıradaki yerinde kaldı.

Karşılaşma sonrası bir puanla Kocaeli’ni evini uğurlayan Vanspor için bir destekte kentte yıllardır başarılı bir şekilde hizmet vererek istihdam ağını genişleten Funda Pastahanelerinden geldi.

Şehrin takımına her türlü destek vermeye hazır olduklarını söyleyen Funda pastahaneleri İşletme Sahibi Ahmet Çetiz, “Temsilcimiz Vanspor 1.Lige emin adımlarla ilerleyen ve haftalardır yenilmezlik serisini sürdüren Vanspor için elimizden gelen desteği sunuyoruz ve sunmaya devam edeceğiz. Vanspor’a destek ve moral amaçlı şehrin farklı noktalarına afişlerimizi astık, umarım bu diğer iş insanlarımız için de örnek olur ve şehrimizi temsil eden takımımıza herkes destek vererek, daha başarılı yerlere ulaşabilmesi için desteğini esirgemez. Funda Pastahaneleri olarak Vanspor’a başarılar diliyoruz” dedi.