Vanlı iş insanı Kıpçak'a silahlı saldırı

TAKİP ET

Van ilinde birçok işlerde görev yapan tanınmış iş insanı Mehmet Nuri Kıpçak, silahlı saldırıya uğradı.

Van'ın Edremit ilçesinde dün akşam saatlerinde, tanınmış iş insanı Mehmet Nuri Kıpçak, evine giderken silahlı saldırıya maruz kaldı.

İddialara göre, saldırgan silahının dipçiğiyle Kıpçak'ın başına vurarak yaralanmasına neden oldu. Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, saldırganı gözaltına aldı. Şans eseri, Kıpçak'ın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Van Haber Gazetesi - Saldırı 19:20 sularında Van ili Edremit ilçesi Eminpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İş insanı, sol tarafında bir üzüm ağacının altında kırmızı eldivenli bir kişinin kafasına bir kaç el ateş attığını ama silahının tutukluk yaptığını fark ettiğini ifade etti.

Verilen bilgilere göre, “Van ili Edremit ilçesi 19:20 sularında iş insanına saldırı düzenlendi. 

SALDIRI DÜZENLEYEN HAKKARi’Li KADIN ÇIKTI

İş insanın açıklamasına göre; 19:20'de sol tarafından üzüm ağacında elinde kırmızı eldiven olan ve silahın tutukluk yapıldığını ve dipçiğini kafasına vurmaya başladı. Silahın üstünde susturucu olduğunu fark eden iş insanı zanlının elinde silahını almayı başardı. İş insanı tarafından boğuşma sonrasında yakaladığını ve ailesi ile birlikte zanlıyı bodruma götürdüğünü, akabinde şahsın yüzünü açtıktan sonra kadın olduğu öğrenildi. Bunun üzerine Van il emniyet müdürlüğüne haber veren iş insanı Kıpçak, zanlıyı yetkililere teslim etti. Zanlının Hakkari'li olduğu üzerinde gizlenmiş bıçak ve çantasında düzenekler olduğu öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Van Edremit ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre; evine giden iş insanı Mehmet Nuri Kıpçak’a silahlı saldırı düzenledi. Saldırgan, silahın dipçiği ile Kıpçak’ın başına vurarak yaraladı. Olay yerine gelen ekipler, saldırganı gözaltına aldı. Van ilinde sevilen iş insanın durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Detaylar geliyor…
Van Gazetesi – Van haber - vanhaber
 

Van vanhaber silah saldırı