Vanlı Kadınların Vazgeçilmez Çilesi Temizlik

TAKİP ET

Van ilinde ikamet eden kadınların temizlik maratonu başladı. Ramazan Bayramının yakınlaşması ile birlikte evlerin temizliği başladı.

Kadınların en çok şikayet ettiği ve erkeklerinde hiç sevmediği işlerden biri ise; temizlik... Araştırmalara göre; erkeklerin kadınlardan daha çok temizlik sevdiğini ve işlerden kaçmadığı iddia ediliyordu ama ne var ki bazı kadınlar için bu geçersiz.

VAN'DA TEMİZLİK HASTALARI, TEHLİKE DİNLEMEDEN ÇALIŞMALAYA DEVAM EDİYORLAR

Ramazan Bayramının temizliğinin farklı olduğunu ifade eden kadınlarımıza Van Haber Gazetesi olarak "Bayram temizliğini zor mu?" sorusunu sorduk. ( vanhaber )

İşte o yorumlar...

Vatandaş,"Van'da temizlik işi ile uğraşmak çok zor. Evli iseniz ve eşiniz temizlik sevmiyorsa işte o zaman işiniz çok kötüdür. Çünkü, sabahın erken saatlerinde kalmanız gerekir, işleri bitirip ve diğer işleri yapmanız gerekir. Erkekler sanıyor ki akşama kadar yatıyoruz. Sizlere kısaca anlatayım mı? Sabah kalkıyoruz. İlk işimiz evi süpürmek, silme işlemleri, çamaşır, bulaşık, ütü, yemek, ve tekrar bulaşık, çay fazlı, yatak düzenleme daha fazlası... Bunlar haricinde başka yapılan işlerde mevcut. Yani bu saydıklarımı Ramazan bayramı temizliği olarak görmeyin. Ramazan bayramı temizliği bunun 2 katı olarak düşünün. Hele bir de çocuk varsa... Rabbim yardım etsin."dedi.

Van Gazetesi - Adem Yalçın
 

vanhaber Van Van Haber temizlik