Vanlı kızlarımız şampiyonlukla döndü

TAKİP ET

Van İpekyolu Belediyesi'nin genç kızları, Türkiye'de fırtına gibi esti! U14-U16-U18 kategorilerinde bölge şampiyonu oldular.

Van İpekyolu Belediyesi, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun düzenlediği U14-U16-U18 kategorilerindeki maçlarda mükemmel bir performans sergileyerek bölge şampiyonu unvanını elde etti.

İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün U14 Kız Basketbol Takımı, 11-15 Mart 2024 tarihleri arasında Mersin'de düzenlenecek olan Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı. Bu başarı, Van İpekyolu'nun adını tüm Türkiye'ye duyurdu.

Aynı zamanda, U16 ve U18 Kız Basketbol Takımları da önümüzdeki haftalarda Konya ve Sakarya'da düzenlenecek olan Türkiye yarı final maçlarında Van ilini gururla temsil edecekler. İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Savaş Çiçekay, bu büyük başarıda emeği geçen antrenör ve sporcuları tebrik ederek, Türkiye yarı finallerinde ilin onurunu korumak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bu süreçte, tüm Vanlıların desteğiyle kızlarımızın Türkiye finallerine ulaşacaklarına inanıyoruz. Bu zafer, tüm kentimizin ortak gururu olacaktır.

Van Gazetesi - İpekyolu Belediyesi Haber Merkezinden

Van İpekyolu