VANLI SES SANATÇISI ARAS DİYAR'DAN BÜYÜK BAŞARI

TAKİP ET

Vanlı ses sanatçısı Aras Diyar klipleriyle dinleyicilerini hayran bıraktı. 18 yıldır ses sanatçısı olan ve Van için şarkı çıkartan Aras Diyar Van Gazetesi'ne konuştu.

VAN HABER - VAN GAZETESİ / Vanlı ses sanatçısı Aras Diyar klipleriyle dinleyicilerini hayran bıraktı. 18 yıldır ses sanatçısı olan ve Van için şarkı çıkartan Aras Diyar Van Gazetesi'ne konuştu. 

2004 yılından beridir ses sanatçısı olan Aras Diyar, Van ile ilgili klipler yaparak Van halkına kendisini sevdirmeyi başardı. Van'da uzun süre yaşadıktan sonra İstanbul'da ikamet eden Aras ilk kez hayat hikayesini Van Gazetesine paylaştı.
 
Aras Diyar, "  İpekyolu köyünde dünya ya geldim. 2000 yılında İstanbul'a geldim.  2004 yılına sanatla ve İstanbul'da bulunan birkaç ünlü sanatçılarıyla bir araya gelerek bazı eğitimler aldım. Bu eğitimler aşamasında bazı düşünlere giderek şarkılar söylemeye başladım. Memleketim için çıkarttığım şarkıları gün yüzüne çıkartmak ve onlara daha iyi hizmet vermek için oldukça kendimi geliştirmeye başladım.  18 yıldır sanat ile uğraşıyorum. Kendi bestelerimi yazıp okuyorum. Tabi hayatın zor şartlarında kendimi eğittiğim yerde ilk klibim olan 'eyşane' adlı şarkım halkın beğenisine sundum. Beğeniler oldukça iyiydi. Bende daha ilerisi için ikinci klibim olan ' yarê bête  ' adlı klibimi ardından Van ile ilgili klibimi çıkarttım. Van'ı yani kendi memleketimi çok seviyorum. Memleketimde sanatçılara daha çok değer vermelerini istiyorum. Bu değer ve destekler bizleri daha iyi müzik yapmaya teşvik edecektir. Bana yer ayırdığınız için önce sizin gazetenize ve ekibinize teşekkür ederim." diyerek konuşmalarını tamamladı.
 
 
 
 
VAN GAZETESİ /ÖZEL HABER
HABER: HİKMETULLAH YETKİN

vanli ses sanatÇisi aras dİyardan bÜyÜk baŞari aras diyar aras diyar kimdir aras diyar haberleri vanlı ses sanatçısı aras diyar