VANLI SPORCU MİLLİ TAKIMDA

TAKİP ET

Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Oryantiring takımının sporcusu Kezban Taş, Letonya ve Rusya'da yapılacak şampiyonalarda ülkemizi temsil edecek.


VAN GAZETESİ- Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları başarıya doymuyor. Son olarak 11-12 Ocak tarihlerinde Erzincan'da düzenlenen 'Türkiye Kayak Oryantring şampiyonasına' katılan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü Antrenör/sporcusu Kezban Taş, Türkiye 2. si oldu. Takım arkadaşı Gamze Nur Erçik ise aynı şampiyonada Türkiye 3.sü olma başarısı gösterdi. Büyükşehir Belediyesi sporcusu Kezban Taş, Türkiye şampiyonalarında Milli Takıma girmeye hak kazandı. 2-9 Şubat Tarihlerinde Letonya'da düzenlenecek Dünya kupası ve 7-17 Mart tarihinde Rusya'da düzenlenecek Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.








VAN GAZETESİ

Haber: Sevda Yetkin
Montaj: Nuray Kaçmaz
Fotoğraf: Tahir Çiçek

vanli sporcu mİllİ takimda van gazetesi van haber büyükşehir belediyesi gençlik ve spor kulübü sporcuları 11-12 ocak tarihleri erzincan türkiye kayak oryantring şampiyonası antrenör/sporcusu kezban taş türkiye 2. si gamze nur erçik türkiye 3.sü milli takı