Vanlı Vatandaş, Yetkililere Seslendi

TAKİP ET

Van'da yol kasisi tahrip edildi, çöpler toplanmadı ve duyarlı vatandaş, yetkililere seslendi.

İddiaya göre; Van ili Edremit ilçesi Şabaniye Mahallesi Hasanbey Caddesi Osmangazi Sokakta bulunan Mizancı Murat Anadolu İmam Hatip Lisesi önünde kar küreme aracı kasisleri kardırdı. Çöpler ve bakım eksikliklerinden dolayı duyarlı vatandaş Murat Mizancıbaş, yetkililere seslendi.

Murat Mizancıbaş, “Kar küreme araçları kasisleri tahrip etti. Bir okulun ve aşevinin güzergahı olan bu yolda sıkıntıların giderilmesi için yetkililere sesleniyorum. Burada çöpler toplanmamaktadır. Yolların durumu oradadır. Bunun yanı sıra; kasisler tahrip edildi. Bu konuda yetkililerin bu duruma el atmalarını istiyorum.”dedi.

Vatandaş, “Van ilinde birçok mahalle yenilenmeye devam ediyor. Kar küreme araçların bu yolları tahrip edilmesi ve kış aylarının olması hasebiyle bu tip durumlar gayet normaldir. Bizlerde bu bölgede yetkili olan kimler var ise; el atmalarını ve düzeltmelerini istiyoruz. Sonuçla öğrencilerimizin yoğun olarak kullandığı alanlardan biridir. Van ilinde birçok hizmetler yapılmaktadır. Eminiz ki bu durumda düzelecektir.”dedi.

Van – Van Haber – Van Haberleri – vanhaber - Wan

Van Şabaniye vanhaber