Vanlı Voleybolculardan Şampiyonluk Sevinci

TAKİP ET

Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Elazığ Polis gücü Voleybol takımını 3-0 mağlup etti.

 

VAN GAZETESİ/VAN HABER 

Türkiye Voleybol Federasyonu(TVF) Kadınlar 2. Lig 8. Grupta yer alan Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü Voleybol takımı, kritik bir virajdan da 3 puanla dönmeyi başardı. Mutlak şampiyonluk parolasıyla her maçına çıkan kırmızı siyahlılar, aldığı üst üste galibiyetlerle taraftarların yüzünü güldürüyor. Son olarak Fevzi Çakmak İlköğretim okulu spor salonunda ligin güçlü ekiplerinden Elazığ Polis gücü voleybol takımını konuk eden Van ekibi, Emrah Eker, Necip Arman ve Sarbay Bağrıyanık teknik kadrosu ile karşılaşmaya başladı. Gölkentliler taraftar grubunun müthiş desteği ile maç boyunca tüm setlerde rakibine üstünlük sağlayan kırmızı siyahlılar, sergilediği eforla herkesi adeta büyüledi. 25-11, 25-16 ve 25-6’lık setlerle 3-0 sahadan galip ayrılan Van ekibi, PLAY-OFF mücadelesi için önemli bir eşik atladı. Bitiş düdüğü ile birlikte uzun süre şampiyonluk şarkılarının seslendirildiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kulüp As Başkanı Ruşen Alpaslan, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.Alpaslan, "Çok mutluyuz. Son 3 maçımız kaldı. Playof için önemli bir eşiği geçtik. Elâzığ maçı bu maratonda önemli bir geciktim. Allaha şükür kazandık. Yolumuza devam ediyoruz" dedi.Ligde liderin 4 puan gerisinde 2. Sırada yer alan Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı, önümüzdeki hafta cumartesi deplasmanda Şırnak Belediyesi ile karşılacak. Ardından da pazar günü erteleme maçında Cizre ile oynayacak.

vanlı voleybolculardan Şampiyonluk sevinci van haber van gazetesi voleybol van haberleri son dakika van kadin polis gücü takım play-off play off türkiye voleybol federasyonu federasyon elazığ gençlik ve spor kulübü cizre spor kulüp ruşen alpaslan kulüp as