Vanlılar, Barış Mitingine Davet Edildi

TAKİP ET

HDP İpekyolu Belediye Eş Başkanları Şehsade Kurt ve Azim Yacan, HDP Milletvekilleri ile birlikte esnaf ziyaretinin ardından el ilanları dağıtarak Vanlıları 1 Eylül Dünya Günü nedeniyle Van'da düzenlenecek olan mitinge davet etti.

Pazar Günü Van’da düzenlenecek 1 Eylül  Barış Mitingi dolayısıyla İpekyolu merkezinde bulunan esnafı ziyaret eden İpekyolu Belediyesi Eş Başkanları Şehsade Kurt, Azim Yacan, Van Milletvekili Murat Sarısaç, Muş Milletvekili Şevin Coşkun, Iğdır Milletvekili Habip Eksik, HDP İl ve İlçe Örgütü ve DTK üyeleri halkı mitinge davet ettikten sonra esnaf ziyaretinde bulundu.
İki ayrı grup şeklinde halk ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Eş Başkan ve Milletvekilleri,  halkın yoğun ilgisiyle karşılaşırken, ‘kayyuma hayır’ çağrısında bulundu.
 
EŞ BAŞKAN YACAN, 1 EYLÜL MİTİNGİNİ VE KAYYIMLARI ANLATTI
İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı Azim Yacan,  Van Milletvekili Murat Sarısaç ve Muş Milletvekili Şevin Coşkun, kültür sokaktan Kent Otele kadar bütün esnafla tek tek sohbet ederek yapılacak olan mitingin önemini ve kayyumları anlattı. Eş Başkanlar ve Milletvekilleri,  “Gün haksızlığa karşı dik durma günüdür” ifadelerini kullandı.
 
EŞ BAŞKAN KURT HACIBEKİR MAHALLESİNDE KURULAN PAZAR YERİNİ ZİYARET ETTİ
İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı Şehsade Kurt, Iğdır Milletvekili Habip Eksik ve beraberindeki çalışma arkadaşları ise Hacıbekir Mahallesinde kurulan Perşembe Pazarındaki esnaf ve halkla bir araya geldi. Burada halkın sıcak karşılamasını gören heyet 1 Eylül Dünya Barış Günü mitingine davet bildirileri dağıttı.
 

vanlılar barış mitingine davet edildi barış mitingi eş başkanlar Şehsade kurt azim yacan van milletvekili murat sarısaç muş milletvekili Şevin coşkun iğdır milletvekili habip eksik hdp İl ve İlçe Örgütü