Vanlılardan Siyasetçilere Tepki

TAKİP ET

Van ilinde yaşayan birçok vatandaş, seçimden seçime soran partilere seslenerek tepki gösterdi.

VAN - ilinde seçimin yaklaşmasıyla birlikte seçim çalışmaları da ivme kazanmaya başladı. Van halkını ziyaret eden adaylar, kapı kapı gezerek ya da dolaylı yollarla vatandaşı ziyaret etmeye devam ediliyor... 

Bazı vatandaşlar ise; bu duruma tepki gösterdi. 5 yıldır uğramadığını ve sadece seçimden seçime hatırlatmalar yapıldığı vurgulandı.

Yeni Mahallede oturan bir vatandaş, "Her siyasi parti için konuşmak doğru olmaz. Sadece seçimden seçime hatırlanmamak gerekir. Siyasi partiler, 5 yıl boyunca birkaç genci görevlendirse ve o gençler, ayda bir o aileyi sorsa emin olun ki kazanması yüzde yüz olur. Aksi takdirde seçimden seçime halkı selamlayan olduğunda kaybetmek kaçınılmazdız. Yeni belediye başkan adaylarına başarılar dileriz. Umarız, hepiniz için güzel yıllar ve memleket için faydalı hizmetler yaparsınız."dedi.

İskele bölgesi sakinlerinden, "Van ilinde seçimin gelmesiyle birlikte adaylar kendilerini tanıtmaya devam ediyor. Bazen 5 yıl uğranmayan kapılar, çalınıyor. Bazen de çözülmeyen sorunlar ifade ediliyor ama herkes biliyor ki Van halkı, tek devlet, tek bayrak ve tek millettir. Seçim ne olursa olsun, kim kazanırsa kazansın. Hep birlikte memleketin gelişimi için çaba sarf edecekler. Devletimiz, bizlere emanettir. Bizlerde bu emanete iyi bakmalıyız. Sonuçta, halkın parasını devletin menfaatleri doğrultusunda doğru bir şekilde kullanmak gerekir. Sadece tek isteğimiz, seçimden seçime bizleri hatırlatmayın!"dedi.

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van vanhaber Vatandaş