Vanlıların uçak izleme keyfi

TAKİP ET

Vanlılar, Edremit ilçesinde bulunan sahil bölgesinde uçak kalkış ve iniş anını hayretle izledi.

Van ili Edremit ilçesinde bulunan sahil yolunda Vanlıların bir çoğu hem Van Gölünü izledi. Hem de uçak kalkış ve inişini izleyerek görüntülere kaydetti.

Van Gazetesi - Günün Manşeti - Eyşan Yetkin 

Van ilinde, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar sahillere ve gezi alanlarına akın etti. Van Gazetesi ve Van Haber ekinin haberine göre; Van Edremit sahilinde yerli ve yabancı ziyaretçiler, güneşin keyfini çıkardı. Doğal güzelliklerle süslü olan sahil, turistlerin ilgisini çekti ve yerel esnaf için de hareketlilik sağladı. Artan turist sayısıyla birlikte bölgedeki ekonomik aktivite canlandı, restoranlar ve kafeler dolup taştı.

"YAŞANACAK İLLERDEN BİRİ VAN"
Vatandaş, "Van'a ilk kez geliyorum. Sahil yolunda uçak ile Van gölünün eşsiz manzarasını görünce çok mutlu oldum. Van yaşanacak illerden bir yer. Ben gelmeden önce çok ön yargılı davrandım ama öyle değil. Sürekli gelişen ve büyüyen illerden biridir."dedi.

"GERÇEKTEN HEYECAN VERİCİ"
Vatandaş,"Ben de bu eşsiz deneyimi kendi gözlerimle gözlemleme fırsatı buldum. Sahil boyunca yürürken, Van Gölü'nün muhteşem manzarasıyla birlikte uçakların kalkış ve inişlerini izlemek gerçekten etkileyiciydi. Bu deneyim, şehrimizin doğal güzelliklerinin yanı sıra teknolojinin de etkileyici bir şekilde hayatımıza nasıl dokunduğunu görmemi sağladı. Gördüğümüz manzaralar ve yaşadığımız duygular, beni Van'ın güzelliklerine bir kez daha hayran bıraktı ve bu deneyimi paylaşmak benim için gerçekten heyecan verici."dedi.

Wan - Van Haber - Van Gazetesi - Van - vanhaber

Van Uçak vanhaber Vanlılar