VANPAD Van Yemekleri Tanıtım Toplantısı Düzenledi

TAKİP ET

Van Ticaret Sanayi Odası (VAN TSO)  ile (VANPAD)  Van Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu işbirliğinde "Van Yemekleri Tanıtım Toplantısı" düzenledi.

Van Aşçılar ve Pastacılar derneği(VANPAD)başkanı ve yönetimi (VAN TSO) Van Ticaret ve Sanayi Odası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Sergi Salonundan Van Yemekleri Tanıtım Toplantısı" düzenledi.



Van'ın ve başka illerin lezzetlerini anlatan (VANPAD) Van Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Nurullah Kaplan, Van'da bulunan şeflerin lezzetlerini Van halkına sundu.
Van Aşçılar ve Pastacılar Derneği(VANPAD)otlu peynirden, kavuttan ve yeni lezzetler keşfetmeye devam ediyor.



Van Aşçılar ve Pastacılar(VANPAD)Federasyonu 23 Şubat 2021 tarihinde  saat: 18'de (VAN TSO) Van Ticaret ve Sanayi Odası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Sergi Salonunda Van Yemekleri Tanıtım Toplantısında katılımcıları yemekleriyle büyülediler.



Van'ın şefleri bir kez daha lezzettin sırrını ortaya koyarak, kendilerinden söz ettirmeye devam ettiğini açıklayan Van Aşçılar ve Pastacılar Derneği(VANPAD)başkanı Nurullah Kaplan, bu çalışmaları yapmaktan çok memnun olduğunu dile getirerek bütün şeflere teşekkür etti.


VAN GAZETESİ-ÖZEL HABER

rifat hisarcıklıoğlu van gazetesi van tso vanpad sergi salonu sergi aşçı pasta