Vanspor- İstanbulspor maçının hakemi belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu, Pazar günü 21.30'da Ahkisar'da oynanacak mücadelede Davut Dakul Çelik'i görevlendirdi.
Trendyol 1. Lig'de mücadele eden ve ligin ilk iki haftasında puanla tanışamayan Vanspor, Pazar günü İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. 21.30’da başlayacak olan Vanspor- İstanbulspor maçının hakemi açıklandı.
Ligin üçüncü haftasında Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek olan Vanspor, sezonun üçüncü resmi sınavına çıkacak. Büyük heyecana sahne olması beklenen mücadelede Davut Dakul Çelik düdük çalacak.
Karşılaşmada Çelik’in yardımcılıklarını Onur Gülter ve Harun Terin üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Muhammed Taha Onat olarak belirlendi.
Ligin üçüncü hafta mücadelesinde İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek olan Vanspor, sahadan puan veya puanlarla ayrılmak için mücadele edecek.
Ligin ilk haftasında konuk ettiği Kayserispor’a 2-0 mağlup olan lige puansız başlayan Vanspor, ikinci hafta maçında ise deplasmanda karşılaştığı Manisaspor’a 4-1 mağlup olmuştu.
Ligin ilk iki haftasında puanla tanışamayan Van temsilcisi, ligdeki ilk puan veya puanları İstanbulspor karşısında almak için ter dökecek.
Trendyol 1. Lig'in üçüncü haftasında oynanacak mücadelenin, iki takım açışında da çekişmeli geçmesi beklenirken, iki takım da galibiyet için mücadele edecek.
Van - Van Haber - Van Haberleri - vanhaber - Van Gazetesi - van haber