VASKİ Müdürü, Edremit'te Ağaç dikimi gerçekleştirdi

TAKİP ET

Van Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (VASKİ) Müdürü Ülker Cem Kaplan, Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen ağaç dikme etkinliğinde görüşlerini bildirdikten sonra, şehir merkezindeki su sıkıntısının giderilmesine yönelik yeni projelerinin olduğunu söyledi.

VASKİ Müdürü Ülker Cem Kaplan; "Her yıl geleneksel hale gelen bu hizmetin Van için şu anda önemli projelerden biri olduğunu düşünüyorum. Tabi bu önemli projelerin altında doğanın korunması, yeşilliğinin arttırılması, Van Gölünün korunması, çöp sahasının kapatılması yatmaktadır. VASKİ ailesi olarak; böyle bir organizasyonun yapılmasından çok büyük mutluluk duyuyoruz. Bu organizasyonda emeği bulunan başta Edremit belediyesi başkanı İsmail Say olmak üzere Büyükşehir Belediyemize, Sayın Valimize, mevcut hükümetimize ve Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz.

Geleceğe yatırım en büyük yatırımdır. Gelecekte miras bırakacağımız çocuklarımız için en büyük yatırım bence doğa ve yeşilliktir." ifadelerinde bulunduktan sonra, su sorunu yaşayanlar için yeni projelerinin olduğunun sinyalini vermek adına şu açıklamalarda bulundu:" VASKİ olarak; suyun sağlanması konusunda özellikle bu pandemi döneminde suyun sağlıklı ve sürekli olması konusunda inanılmaz yatırımlar yaptık. Çok yakında da bunları sizlerle paylaşacağız. Özellikle şehir merkezinin yaz aylarında çektiği su sıkıntısını giderecek büyük projelerimiz var. Projelerimiz şu anda da devam etmektedir. Bu projemizi yakın zamanda halkımıza detaylı bir şekilde anlatacağız."


Van Gazetesi - Özel Haber - 0544 409 03 28 vangazetesi vanhaber 

vaski van ülker cem kaplan van haber vangazetesi vanhaber ağaç