Vaski su depolarını SCADA sistemi ile 7/24 izliyor | Van haber

TAKİP ET

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi ( VASKİ) Genel Müdürlüğü tarafında SCADA sistemi ile anlık görüntülenen su depolarını Van Su ve Kanalizasyon İdaresi ( VASKİ) Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, " VASKİ her türlü teknolojik gelişmeyi kullanarak en iyi hizmeti vermenin gayreti içindedir" dedi.

Van'ın sorunlarını birebir çözmek adına sürekli gece gündüz çalışmalarını hızlandıran VASKİ - Van Su ve Kanalizasyon İdaresi ( VASKİ) Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, SCADA sistemi ile anlık olarak uzaktan takip merkezini denetledi.
 
Van kent merkezinde 4 farklı noktada faaliyette bulunan içme suyu terfi merkezleri SCADA sistemi ile anlık olarak uzaktan takip ediliyor. Su depolarında suyun anlık hareketliliğini sensörlerle ölçen bu sistem ile arızalara da anında müdahale yapılıyor.
 
 
Denetleme esnasında VASKİ Müdürü Kaplan, 7/24 hizmet eden personellerden SCADA sisteminin Van için ne denli önemli olduğunu aktardı.
 
 
VASKİ olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip edip vatandaşın mağdur olamaması adına 7/24 görev başında olduklarını belirten VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, “SCADA sistemi ile depolarımız anlık izleniyor. Yaşanan olumsuzluklarda merkezi sistemden takip edilerek müdahale ediliyor. Ve vatandaşlarımız mağdur edilmeden olumsuzlukların önüne geçiyoruz. VASKİ her türlü teknolojik gelişmeyi kullanarak en iyi hizmeti vermenin gayreti içindedir" dedi.
 
 
VASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Abdulvahap Gezgen ile Emre Eşme'de  ( VASKİ) Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan'a eşlik etti.
 
VAN GAZETESİ - 0544 409 03 28
 
vaski, ülker cem kaplan, van haber, van haberleri, van gazetesi, van son dakika, scada,
 

vaski ülker cem kaplan van haber van haberleri van gazetesi van son dakika scada abdulvahap gezgen emre eşme