VATSO BAŞKANI KANDAŞOĞLU, MÜJDEYİ VERDİ 

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni yapılan Van Emniyet Müdürlüğü kompleksi binasını gezerken VATSO (Van Ticaret Sanayi İş Dünyası) Dernek Başkanı Zahir Kandaşoğlu, 'Van il Emniyet kavşağı yapılmasa'  çok sıkıntı olur' dedi ve müjdeyi verdi.

VATSO (Van Ticaret Sanayi İş Dünyası) Dernek Başkanı Zahir Kandaşoğlu, “Bugün İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu Van’a geldi. Van Emniyet Müdürlüğü kompleks binasını detaylı bir şekilde gezerek, kaliteli yapımdan dolayı defalarca teşekkür etti. Van il Emniyet kavşağı yapılmasa’  çok sıkıntı olur. Sağ olsun hemen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu aradıktan sonra, kavşak yapım ihalesinin bir ay gibi kısa bir sürede yapılacağının müjdesini verdi. Van’a gelen İçişleri bakanı Sayın Süleyman Soylu’ya teşekkür ederim.” dedi.

İçişleri bakanı Süleyman Soylu, “Van’ımıza yakıştı mı? Yakıştı. Van Emniyet Müdürlüğü yerleşkesi, tüm birimleriyle; spor alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, mükemmel konferans ve toplantı salonları ile güneşin, denizin şehri Van’a hakikaten yakıştı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberindeki Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar,  İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Doğu Şirket Grubu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ile Ön-ne İnşaat Limited Şirketi sahibi Sıraç Ünlü yer aldı.

VAN GAZETESİ – 0544 409 03 28

 

van içişleri soylu zahir kandaşoğlu