VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu Açılıştan Açılışa Koşuyor

TAKİP ET

VATSO Başkanı Zahir KANDAŞOĞLU, Hancıoğlu Kebap Ciğer Salonu ve Bülent Böreğin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa VATSO başkanıyla birlikte VATSO yönetimi de katıldı.


 Van’ın turizmine çok ciddi destekler sunan esnaflara teşekkürlerini ileten Kandaşoğlu:”Bu arkadaşlar bu meslekte baya yol alıp kalite yaratarak güzel şeyler yapıyorlar ve yapmaya da devam edecekler. Ondan dolayı işletmede adı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.  Yüce Rabbim hepinizi korusun. İş yerimiz de hayırlara vesile olsun.” diyerek açılışı gerçekleştirdi. 
Açılıştan mutluluk duyan İşletme sahibi Ayhan Aslan ise duygularını şöyle ifade etti: ”Burayı devraldık ve biraz tadilattan sonra Van için güzel bir mekan yaptık. 17 çalışanımızla birlikte güzel bir işletmeyle sizlere hizmet vereceğiz.  Menümüzde; Döner, İskender, ızgaranın bütün çeşitleri, Van’a ilk getirdiğimiz Antep usulü Beyran çorbası, Şırdan dolması ve Munbarımız yer alıyor.  Tüm Van halkını buraya bekliyoruz.” Dedi. 
 Hancıoğlu Kebap Ciğer Salonunun açılış töreni bittikten sonra  Bülent Börek adlı işletmeninde açılışına giden Kandaşoğlu, işletmeler için iyi dileklerde bulundu.


VAN GAZETESİ-ÖZEL
 SEVDA YETKİN



 

vanda bir i̇şletme daha açıldı van gazetesi van vatso başkanı zahir kandaşoğlu açılıştan açılışa koşuyor zahi̇r kandaşoğlu vatso bülent börek hancıoğlu kebap munbar dolma ızgara beyran çorbası şırdan dolması döner iskender ayhan aslan