VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu'undan Geçmiş olsun mesajı

TAKİP ET

Eski VANTSO Başkanı ve VATSO Derneği başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van Başkale karayolu, güzeldere mevkiinde meydana gelen felaket(heyelan, göçük) hakkında geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Vanhaber, Vangazetesi | Eski VANTSO Başkanı ve VATSO Derneği başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van Başkale karayolu, güzeldere mevkiinde meydana gelen felaket(heyelan, göçük) hakkında geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Eski VANTSO Başkanı ve VATSO Derneği başkanı Zahir Kandaşoğlu, “Ertoş iş ortaklığı ile olan Van güzeldere Tünel yapım çalışması sırasında, bu gün çok büyük afet yaşandı. Allah'a şükürler olsun ki can kaybımız yok. Maddi kayıp var. Bölgede Dağdan büyük bir kopma yaşandı. VATSO Derneği üyeleri Ertuş ve Ölmez üyelerimize çok geçmiş olsun.”dedi.
 
Bir başka haberimizde ise; Van Çatak’ta Eski VANTSO Başkanı ve VATSO Derneği başkanı Zahir Kandaşoğlu, acı günün mesajını yayınladı.

VATSO BAKANI ZAHİR KANDAŞOĞLU ŞEHİTLER İÇİN YAYINLADIĞI MESAJI

Eski VANTSO Başkanı ve VATSO Derneği başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van’da şehitlerimiz için yayınladığı mesajı

Eski VANTSO Başkanı ve VATSO Derneği başkanı Zahir Kandaşoğlu, “Çatak’da, terör operasyonu sırasında şehit olan Jandarma yüzbaşımız ile Jandarma uzman çavuşlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine yüce Allah’tan sabırlar diliyorum. Milletimizin  Başı sağ olsun ,yaralı Jandarma yarbayımıza da acil şifalar  dilerim.”dedi.
VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER
 

vanhaber vangazetesi vatso vantso zahir kandaşoğlu başkale çatak van