VEAH'a İş İnsanlarından Destek

TAKİP ET

Van'lı hayırsever iş insanlarının katkılarıyla yapılan 8 oda ve 5 yıldızlı otel konforunu andıran refakatçi ve hasta odalarının açılış kurdelesi düzenlenen bir törenle hizmete sunuldu.

Hastane Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik,Başhakim yardımcılarınında aralarında bulunduğu,Opr.Dr.Kadir.Bartın,Opr.Dr. Abdullah Aşur ile Hastane Mali hizmetler Müdürü Şahabettin Işık, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Necla Yeşilova yaptığı çalışmalarda, yatan hasta servis odalarının eksikleri giderildi. Geniş çaplı yenileme operasyonuna destek sunan hayırseverlerin isimleri de oda girişlerine ve Hastane girişine yazdırıldı.

Başhekim Doç.Dr. Çelik, "Hayırseverlerin isimlerini şükranlarımızın bir ifadesi olarak odalara verdik. En büyük katkı hayırsever vatandaşlardan geldi. Her yatan hasta servis odalarımızın baştan aşağıya klima, buzdolabı, elbise dolabı, televizyon gibi diğer eksiklerin giderilmesi yönünde ricamızı kabul eden ve desteklerini esirgemeyen tüm hayırsever iş insanlarına  teşekkür ediyoruz" dedi.

Yatan hasta servis odalarının tüm eksikliklerini gideren ve isimlerin yazılmasına hak kazanan iş insanları STK başkanları VATSO Van Ticaret Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva,Hüsamettin ÇELİK,Gökhan HANOĞLU ,Refik KAVAL ,Adnan BAYRAM, Metin ABİ,Şeref ERTUŞ, Sercan SİMEKLİOĞLU,Medeni ŞENGÖNÜL ,Hacı Kerim GÜNEŞ'e, katkılarından dolayı Başhekim Doç.Dr. Sebahattin Çelik tarafından plaket verildi.

Hayırsever iş insanı Gökhan Hanoğlu bir konuşma yaparak, "Öncelikle rabbim kimseyi Hastanelere düşürmesin diliyorum. Ancak düşürecekse bile böylesine ilgili,Alakalı ve aile ortamı olan bu Hastaneye ve başta başhekimimiz Doç.Dr.Sabahattin hocam başta olmak üzere bu ekibe düşürsün diyorum. Babam adına yaptırdığım bu odayı yaptırma şansını bizlere tanıyan bu hayıra vesile olan kıymetli başhekimimiz Doç.Dr.Sabahattin hocama minnettarım" dedi.
İş insanı Metin Abi ise konuşma sonunda ,"Her hayırseverlerimizin bu tür katkıları sunmalarını canı gönülden istiyoruz. Ayrıca hastane yöneticilerinin bu girişimlerini destekliyoruz" dedi.

Hastanede tedavi gören ve sağlığına Kavuşan Van'lı iş insanlarından Refik Kaval ise bir konuşma yaparak, "hem refakatçilere hem hastalara  büyük kolaylık sağlayacak. 8 odanın açılışını gerçekleştirmek amaçlı burada toplanamaktayız ,Sağlık problemleri sonrasında bizleri sürekli serviste gözetleyen en büyük desteği veren Hastane Başhekimi Doç.Dr Sabahattin Çelik beyefendi sonsuz teşekkür ediyorum, Sağlığıma kavuşmanın yegane ismidir Allah ondan razı olsun inşallah" dedi.

Başhekim Çelik son sözlerini şöyle sürdürdü, "Son yıllarda ülkemizin her tarafından ciddi anlamda değişimler yaşanıyor. Halkımız ve insanlarımıza hizmetin en iyisini sunmak bizlerin asıl görevi, onların hayır duasını almak için çalışıyoruz. Onun için Van’da da halkımıza en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Çalışanlarımızın güler yüzle hizmet veriyor olması en güzelidir. Hastanemizin Hasta servis katlarında tedavi gören hastalarımızın sağlığına Kavuşan Van'lı iş insanları Hastaneye Hasta ve Refakatçi Odaları desteği oldu. Allah hepsinden razı olsun"
Son olarak İş insanlarına genel Check up,  sağlık muayenesi yapılarak programa son verildi.

VAN GAZETESİ

van gazetesi̇ van veah sebahattin çelik şahabettin ışık gökhan hanoğlu ecdet takva hüsamettin çeli̇k gökhan hanoğlu refik kaval adnan bayram metin abi̇ şeref ertuş sercan si̇mekli̇oğlu medeni şengönül hacı kerim güneş