Vefa Auto-Car oto alım satımı hizmetinizde

TAKİP ET

İkinci el araçlarda satışların artışta olduğu şu günlerde sektörde yükselişte olan ve satışlarında müşterilerine verdiği güven ile ikinci el alış ve satışlarda alışverişin adresi olan Vefa Auto-Car yenilikleriyle hizmette kusur etmiyor...

Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek ve güvenilir daha fazla araç faaliyetine başlayan Vefa  Auto-Car ilk günden yaptığı satışlar ile dikkatleri üzerinde topluyor.
1996 yılında mesleğe adım atan,2004 yılında önemli bir markanın ikinci el bölümünde deneyimlerini arttıran  ve ogünden bu güne doğru hizmeti ile sektörde önemli bir isim haline gelen ve büyük firmalardan ödül hakkeden (Pala) Veysel AKMAN’ın işletmeciliğindeki Vefa Auto-Car oto alım satımı firma sektörde adından söz ettiren bir işletme  olarak herkes tarafından biliniyor.
İşyerlerinde her bütçeye uygun araç bulunduğunu ifade eden (Pala) Veysel AKMAN AUTO-CAR  İşletmecisi sahibi ,İlk günden itibaren farklarını ortaya koymayı başardıkları sektörde güzel işler yapmaya devam edecekleri yeni imajıyla hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarının  altını çizerek başladığı açıklamasında :” Vefa Auto-Car  olarak ilk prensibimiz müşteri memnuniyetidir. Müşterilerimize sunduğumuz araçlarımızın satış ve satış sonrası en yüksek kalitede verdiğimiz hizmetimizin olumlu dönüşlerini alıyor olmamız işimizi ne derece doğru yaptığımızın en büyük göstergesidir. İkinci el piyasasında güven çok önemli bir unsurdur. Bizde bu unsuru en güvenilir biçimde yerine getirmek adına elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisindeyiz. Tüm araçlarımızda İkinci El Oto Ekspertiz hizmeti ve Kilometre garantimizin olduğunu belirterek sattığımız araçları aynı değerinde geri alma garantisi veriyoruz. Ayrıca kredi konusunda da müşterilerimize yardımcı olmaktayız. İkinci el araç alım satım işiyle uğraşan kişiler için zorunlu kılınan yetki belgesi olmayan insanların bu işi yapmaları bizlerin en büyük sıkıntısıdır. Bu konuda yetkililerden önlem alınması konusunda yardım talep ediyoruz. Araç alacak vatandaşlarımıza da elinde yetki belgesi bulunan işletmelerden araçlarını güvenle almaları konusunda uyarıda bulunuyoruz. Yaptığımız işi elimizde bulunan araçları yakından görmek bilgi almak adına herkesi yerimize  bir kahvemizi içmeye davet ediyoruz. ”dedi.