Veysel Koç'tan Van Sağlık İl Müdürü Mahmut Sünnetçioğlu'na ziyaret

TAKİP ET

Van sağlık il müdürü Mahmut Sütnnetçioğlu'nu, Van Berberler Ve Kuaförler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Veysel Koç ziyaret ederek, berberlerin ve kuaförlerin sıkıntılarını dile getirdi.

Van Berberler Ve Kuaförler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Veysel Koç, sıkı denetimlerden dolayı Van’da bulunan esnafların iş yapamadıklarını ve müşterilerinde tedirgin olduğunu Van sağlık il müdürü Mahmut Sütnnetçioğlu’na dile getirdi.

VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER – DİDEM SEVİMLİ
 
Van Berberler Ve Kuaförler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Veysel Koç, “Yaklaşık 10 gündür, ilimizde bulunan güzellik salonlarına yönelik yapılan ve anlam veremediğimiz denetimler hakkında görüşerek, bu denetimlerin askıya alınmasını arz ettik. Esnafımızın iş yerleri 3 ay kapalı kalarak zor günler yaşadı. Tam iş yapalım derken bu denetimler işleri zorlaştırdı.  Kirasını, personel maaşlarını ve sigortasını ödeyemeyen bu esnaflarımızı mağdur edip, yormayın. “diyerek Van Sağlık İl Müdürü Mahmut Sünnetçioğlu’na ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini iletti.
 

ETİKET

Van haber , Van haberleri , son dakika van haberleri, van, son dakika, van'da berber, van kuaför, van kuaför adresleri, veysel ko., mahmut sünnetçioglu, van gazetesi, esnaf, kira, van esnafları, van denetimleri
 
KAYNAK: VANGAZETESİ - ÖZEL HABER

van haber van haberleri son dakika van haberleri van son dakika vanda berber van kuaför van kuaför adresleri veysel ko. mahmut sünnetçioglu van gazetesi esnaf kira van esnafları van denetimleri