Veysel Özaras'tan unutulmayacak örnek

TAKİP ET

Van haber - Van'da Anaokulu yetkilisi Veysel Özaras ve çalışanları SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde maddi imkânları iyi olmayan ailelerin ihtiyaçlarını giderdi.

Van haber - SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Doç.Dr.Sebahattin ÇELİK, Anaokulu yetkilisi Veysel Özaras’ı karşılayarak  hastanede yatan hasta ve hasta yakınları için  maddi durumu kısıtlı aileler çağırılıp kıyafet ihtiyaçları tedarik etti. 

Anaokulu yetkilisi Veysel Özaras konuşmalarında şunları ifade etti:'' Bildiğiniz üzere kış ayları Van'da bir hayli çetin geçiyor. Her ne kadar bu sene kuraklığın da etkisi ile kar yağışı gecikse de yağmaya başladı ve Van beyaza büründü. Bu durum havanın daha fazla soğuyacağı anlamına geliyor. Haliyle olumsuz yönde en çok etkilenenlerin başında İhtiyaç sahipleri geliyor. Bu onlar için daha fazla kıyafete ihtiyaç duyacakları anlamına geliyor. Zaten kısıtlı imkânlarla geçinmeye çalışan bu ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz, kışın getirdiği olumsuzluklar ile birlikte daha zor bir duruma düşüyorlar.

Bizler de Özel anaokulu olarak; üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek adına, ihtiyaç sahiplerinin yükünü hafifletmek için çeşitli kampanyalar düzenliyoruz. Bu kapsamda ''Kıyafet Yardımı'' gibi kampanyalar düzenleyerek zor durumda olan kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. ''kıyafet Yardımı'' kampanyası kapsamında Bot, Kazak gibi muhtelif kıyafet yardımları yaparken, ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.

‘Yaşadığımız hayat bir iyilik yolculuğudur’ sözünden yola çıkarak,  sosyal bir görev olan iyilik anlayışını benimseyen kurum politikamız ile her daim yardıma muhtaç olan herkesin yanında olmaya gayret gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz.”dedi.

Özel Anaokulu yetkilisi Veysel Özaras, hasta ve hasta yakınlarına hediyelerini takdim ettikten sonra hastaneden ayrıldı.

Van Gazetesi – 0544 409 0328

 

veysel özaras van güncel kreş hastane van haber van gazetesi