Veysel Taşdemir'den Gazze ve Van Miting Açıklaması

TAKİP ET

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, Van'da Gazze yürüyüşü hakkında ve HEDEP hakkında açıklamada bulundu.

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, şu açıklamalarda bulundu: "Kendinden söz etmemek, çok soylu bir ikiyüzlülüktür. Van'da düzenlenen 'Gazze'ye Işık Ol' yürüyüşü, Maraş Caddesi üzerinde bulunan Burger King mağazasının taşlanarak camlarının kırılması dışında sorunsuz bir şekilde gerçekleşti.

Van Haber Gazetesi

İşgalci Yahudilerin Gazze'de gerçekleştirdiği soykırım, ülkemizdeki bazı ırkçı ve kafatasçılar tarafından neredeyse sevinçle karşılanmış durumda. Evet, yanlış duymadınız; yapılan soykırımdan ötürü zerre üzüntü belirtileri görünmüyor kirli vicdanlarında. Peki, bu hastalıklı ruh halinin sebebi ne? Çok basit: İslam'a olan düşmanlıkları.

Kâfir olduklarını söyleyemedikleri için kendilerini sosyalist, kemalist, demokrat ve başka safsatalarla perdelemektedirler. Gezi olaylarında ortalığı yakıp yıkanlar, bugün Gazze'de yaşananlardan ötürü sokağa çıkan Müslümanların münferit gerçekleştirdiği olayları vandallık olarak adlandırıyorlar.

Geçtiğimiz günde gerçekleştirilen Van'daki yürüyüşte sadece bir dükkanın camlarının kırılması (ki doğru değil) HDP nüanslı çevreler tarafından barbarlık, vandallık olarak görülüyor. Sanırsınız 6-8 Ekim olaylarında ortalığı yakıp yıkanlar, dükkanları yağmalayanlar onlar değil miydi? Bir bayram akşamı Van'daki işportacıların ekmek teknelerini ateşe verip kepenk kapatmayan dükkanların camlarını kıran bunlar değil miydi. İktidar partisinin yaptığı mitingden çıkan kadın, çocuk ve yaşlılara saldıran hastalıklı kişilikler bunlar değil miydi?

Kendinizi perdelediğiniz o ideolojik kavramların özünde İslam düşmanlığı olduğunu ve ağa babalarınızın tasmasını Yahudi ve ABD'nin tuttuğunu çok iyi biliyoruz.

Sizin demokratlığınız, Müslümanların 'Allahu Ekber' diyerek haykırmasına kadardır. Sizin fikir özgürlüğüne olan tahammülünüz, Müslümanların 'La İlahe İllallah' dediği, Müslüman erkeğinin sakal bırakıp kadınının çarşaf giydiği yere kadardır.
Kendinden söz etmeyen çok soylu ikiyüzlüler, kudurdukça kudurun. Allah'ın vaadini gerçekleştirecek az daha durun..." dedi.

Van Gazetesi – Van Haber – vanhaber - van
 

Van vanhaber Veysel Taşdemir