VEYSEL ÜRÜM'E VAN'DA YORUM YAĞMURU

TAKİP ET

Van Haber: Van ilinde Van Gazetesi tarafından 27.11.2023 tarihinde başlatılan ankette Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Veysel Ürüm'e yorumlar durmak bilmedi.

Van ilinde Van Gazetesi haber tarafından 27.11.2023 tarihinde başlatılan "AK PARTİ'DE VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINA KİMİ ADAY OLARAK GÖRMEK İSTERSİNİZ?" ankette Ak Parti Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Veysel Ürüm'e yorumlar üst üste geldi.

Van'da, 27.11.2023 tarihinde başlatılan ankette, Ak Parti Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Veysel Ürüm'e yönelik yorumlar yoğun bir şekilde gelmiştir. Van Haber Gazetesi tarafından düzenlenen ankette, aday adaylarının halk tarafından tercihleri göz önünde bulundurularak çalışmalar devam etmektedir.

Başlatılan ankette aday adayları arasındaki tercihler, objektif bir şekilde belirlenmeye çalışılırken, bazı şahısların adayları kötülemeye yönelik çabaları fark edilmiştir. Bu durum üzerine yapılan inceleme sonucunda, Veysel Ürün adına atılan yorumların, şahsi olarak yazılmadığı ve IP adresleri ile tespit edildiği belirtilmiştir.

Anket çalışması, tarafsız bir şekilde yürütülmekte olup, herkesin sadece bir kez oy kullanabildiği ve IP adreslerinin kaydedildiği vurgulanmıştır. Aday adaylarının Van için önemli olduğu ifade edilirken, çıkacak adayların yetkili mercilere gönderileceği veya aktarılacağı belirtilmiştir.

Bu açıklamaların ardından, Veysel Ürüm adına yapılan yorumları görmek isteyenlerin, alt kısımda yorum yaparak iletilebileceği ifade edilmiştir. Van Gazetesi ve Van Haber, anket çalışmasının Van için önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, aday adayları adına yapılan paylaşımları da duyurmuştur.

ANKETTE KATILMAK İÇİN "TIKLAYIN"

Tubittum Basın Yayın Medya Grubu

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber 

van vanhaber anket Veysel Ürüm