Veysel Ürüm, Van Büyükşehir'e Aday

TAKİP ET

AK Parti'den Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Ürüm, Van Haber basını ile bir araya geldi.

Van'da, Mart 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı süreci devam ederken, AK Parti'den Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı için başvuruda bulunan iş insanı Veysel Ürüm, projelerini Van Haber gazetecilerle paylaştı.

2002 yılından bu yana AK Parti üyesi olduğunu belirten Ürüm, Van'ın sorunlarını biliyor ve çözümlerini bildiklerini ifade etti. Ürüm, Van için 200'e yakın çözüm maddesine sahip olduklarını söyleyerek, trafik, imar, altyapı, çevre yolu, sahil yolu, stat gibi sorunlara çözüm yolları sunduklarını belirtti. Projelerinin 1 yıldır üzerinde çalışıldığını ve halkın katılımıyla sorunlara çözüm getireceklerini vurgulayan Ürüm, Van'ı belediyecilik anlayışıyla dört dörtlük yönetmeyi hedeflediğini söyledi. Ürüm, aday adaylığı ve belediye başkanlığı kazandığı takdirde, Van'ı Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri yapma hedefini ortaya koyarak, stratejik planların önemine işaret etti. Belediyeyi Veysel Ürüm başkanlığında, ancak hep birlikte yöneteceklerini vurgulayan Ürüm, birlik, beraberlik içinde sorunların çözüleceğini ifade etti.

Adaylığı sürecinde halkı sürece dahil edeceklerini belirten Ürüm, Van'ın geçmişine atıfta bulunarak, parti ayrımı yapmadan belediyelerin vatandaşların ihtiyaçlarına odaklanması gerektiğini belirtti. Adaylık sürecinde birbirlerine destek olacaklarını ve temayül yoklamasının önemine değinen Ürüm, geçmişe takılmadan siyasette yapılması gerekenleri yerine getireceklerini ifade etti.

Van Haber – Van Gazetesi - vanhaber
 

Van van haber veysel ürüm