Veysel Yetkin, 'Bizler içinde bu bir fırsattır, bu fırsatı da inşallah şansa çevireceğiz'

TAKİP ET

MAP (Modifiye Atmosfer Paketleme) sistemiyle üretilmiş yeni ürünleri tanıtmak amacıyla Yetkin Yemek fabrikası Yetkin Catering lamsan toplantısı gerçekleştirdi.

Van'da yeni projelere imza atan ve Van'ın en büyük ihtiyaçlarını karşılayan Yetkin Yemek Fabrikası, MAP (Modifiye Atmosfer Paketleme) sistemi toplantısı gerçekleştirdi.

Yetkin Yemek Fabrikasının Şirket yetkilisi olan aynı zamanda iş insanı Veysel Yetkin, gelen misafirlere MAP (Modifiye Atmosfer Paketleme) sistemi hakkında bilgiler aktardı.
 
Yetkin Yemek Fabrikasının Şirket Yetkili ve İş İnsanı Veysel Yetkin, " Sayın Van valimize daha önce ziyarete gittiğimizde raflarda otlu peynirlerin uygunsuz satıldığını söylemişti. Bizlerde Sayın Van Valimizin ricasını kırmayarak, MAP ile Van otlu peynirini daha uzun muhafaza edilebilmesi için ricasını yerine getirdik. Sizlere MAP (MODİFİYE ATMOSFER PAKETLEME)  gıdaların raf ömrünü uzatmaya yönelik bir teknoloji hakkında bahsetmek istiyorum. Bu sistemde gıdaların konulduğu ambalajdaki hava vakum yöntemiyle uzaklaştırılır bunun yerine kapta modifiye atmosfer oluşturulur.

MAP'ın hijyenik şartlarda paketleme imkanı sağlaması, gıda katkı maddesi kullanımına gerek bırakmaması, vitamin - mineral kayıplarını önlemesi kısacası raf ömrünü kaliteli bir şekilde uzatması sistemi tercih edilebilir bir yöntem haline getirmiştir.

Bu sistem; Katı - sıvı hazır yemekler, deniz ürünlerinde, süt ürünlerinde, unlu mamullerinde, sebze - meyvelerde, et ve et ürünlerinde, kuruyemişlerde kullanılabilmektedir.

Bizim amacımız MAP sistemiyle kavurmayı, pişmiş döneri, pişmiş köfteyi, pişmiş tavuk ürünlerini 20 - 35 gün, baklagil grubunu 20 gün, unlu mamulleri 60 - 90 gün arasında muhafaza etmek ve bu muhafaza sayesinde tüketiciye güvenir gıda hizmeti vermektir. Bu projemiz, İnşallah Van için ve bölgemiz için hayırlı bir iş olur. Ben hiçbir zaman ticarette bir şansızlığın olduğuna inanmıyorum. Fırsatların olduğuna inanıyorum. Bizler içinde bu bir fırsattır, bu fırsatı da inşallah şansa çevireceğiz. Rabbim, bizleri bu yolda Muvaffak etsin. Hepinize selam ve saygılarımı sunuyorum."dedi.

VANTSO Yönetim Kurulu başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş,“VANTSO adına sizleri selamlıyorum. Yeni bir teknoloji ile ilimize istihdam alanı oluşturdu. Bu konuda kendisini tebrik ediyoruz. Pandemi döneminin olması ve bu sürecin daha iyi değerlendirildiğini düşünüyorum. Batı illerde bu tarz çalışmalara şahit oldum. Bizim memlekette bu tarz çalışma iyi kazançlar elde edecektir.”dedi.
 
KOSGEB(Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük, Van Hızır Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan, Roka genel müdürü Turan Avcı, VANTSO Yönetim kurulu başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, Van Eğitim Araştırma Hastanesinden Ramazan Yetkin, Tuşba Belediyesi Başkan Yardımcısı Necati Yertürk, Şöförler ve otomobilciler odası başkanı Emin Tuğrul, Kantinciler dernek başkanı Aydın Arslaner, Van il tarım müdürü İbrahim Görentaş, Tuşba ilçe Tarım müdürü Mehmet Salih Şirazi, Van Kızılay Uğur Demiroğlu, Gürpınar Ziraat Odası Başkanı Faruk Şamiloğlu, YYÜ Turizm Fakültesi dekanı Prof. Elvan Ocak, Geri dönüşümcüler derneği başkanı Ömer Doğan, Aşçılar ve pastacılar dernek başkanı Ali Giyik, Yüzüncü Yıl Üniversitesinde bulunan eğitimciler, birçok STK ve kamu kurum yetkilileri tanıtım lasmanında yer aldı.
 
Katılımcı misafirlere MAP (MODİFİYE ATMOSFER PAKETLEME)  sistemini görsel olarak tanıtmak ve tattırmak için yemek ikramında bulunuldu.
 
Van Gazetesi – Van Haber - Özel Haber – 0544 49 0328 – Hikmetullah Yetkin – 2020
 
 
 











van haber van gazetesi veysel yetkin yetkin yemek yetkin cataring yetkin map modifiye atmosfer paketleme haber