VEYSİ UYGUN, "MARKA FUARINA 172.532 KİŞİ KATILIM SAĞLADI"

TAKİP ET

Ajans Asya Yönetiminden Veysi Uygun, fuarla ilgili düşüncelerini dile getirip, fuara olan katılımdan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

VAN GAZETESİ / ÖZEL

HABER: SEVDA YETKİN
ROPÖRTAJ: HİKMETULLAH YETKİN
TASARIM: TAHİR ÇİÇEK
WEB EDİTÖR: MİHRİBAN ADIYAMAN

Ajans Asya Yönetiminden Veysi Uygun, fuarla ilgili düşüncelerini dile getirip, fuara olan katılımdan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Ajans Asya Yönetiminden Veysi Uygun:” Fuarlar ciddi anlamda ticaretin döngüsü, ekonomik anlamda da ekonominin büyük oranda destekçisidir. Birinci Van Marka İndirim Ürünleri ve Yöresel Ürünler Fuarı adı altında sektörel olarak Van’da ilk defa bu fuarı düzenliyoruz. Bundan sonra da devamı gelecektir.

Sektör itibariyle burada markalar olsun istedik ve nasip olursa inşallah markalar burada olacak. Amacımız markaları indirimlerle halkla buluşturmak. Bu bir satış fuarıdır. Bu fuarla başarıyı yakalamış durumdayız. Fuarımızı yılda iki kez düzenlemeyi amaçlıyoruz.

 Fuarımıza yoğun bir rağbet var. Katılım sağlayan herkesin memnun ayrıldığını görüyoruz. Öyle ki fuarımıza iki defa gelen insanlar bile var. 2020 yılı içerisinde de fuarımızın devamı olacak. Yakın zamanda kamuoyuna fuarımızın tarihini paylaşacağız. Ekonomiye değer anlamında katkı sağladıysak ne mutlu bizlere.
Fuarımıza 172.532 katılım sağlandı. Bu bakımdan beklediğimiz ziyaretçiyi yakaladık. Van halkına da fuara olan duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. Fuarımıza yoğun ilgi gösteren basın mensuplarına teşekkür ederiz.”diyerek fuara duyulan ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
 
 

ajans asya yönetiminden veysi uygur veysi uygun kimdir veysi uygun haberleri van gazetesi van haber gazetesi vanda olaylar van fuarına katılım 172.532 kişi katılım sağladı van fuarları van fuarları nerede fuarlara ne kadar gişi geldi