Veysi Yüzgeç'den başarı hikayesi

TAKİP ET

Van'da birçok sektörde çalışan ve sürekli işlerini geliştiren iş insanı Veysi Yüzgeç, AL-KA yangın ve güvenlik sistemleri, Elektronik iş güvenliği ve trafik market hakkında bilgi aktardı.

2005 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Elektrik Elektronik bölümünden mezun oldu. İlk iş deneyimi Anakara ve İstanbul'da hızlı tren projesi kapsamında Elektrik ve otomasyon biriminde çalıştı. 2008 yılında Van Çimento fabrikasında elektrik elektronik alanında kendini geliştirdi. Türkcell ve Vodefone olmak üzere bir çok GSM altyapı ve baz istasyonu kurulumlarında görev yaptı. Ayrıca Türk Telekom şirketinde uzun yıllar çalıştı. Bunun yanı sıra; 2013 yılında Van Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğünde (VASKİ) otomasyon birim şefi olarak iş hayatına devam etti ve 2021 yılında Trabzon arıtma tesisi ile Muş belediyesi altyapı su kanalizasyon yenileme projesini üstlenen Ro mühendislik firmasıyla beraber çalıştı. 2021 yılında 3 şubesi olan AL-KA yangın ve güvenlik sistemleri, Elektronik iş güvenliği ve trafik marketini çocukluk arkadaşı olan Mehmet Arşın Kaya ile beraber kurdu.
Veysi Yüzgeç,"Haberleşme sektöründe uzun yıllar görev yaptım. Bunlar haricinde birçok işletmede işlerimi daha iyi noktaya getirmek için canla başla çalıştım.

Çocukluk arkadaşımla yeni kurduğumuz işletmemizde gençlere örnek olarak, hizmetimize devam ediyoruz. Biliyoruz ki Van ili eğitime, gelişime ve teknolojiye ayak uyduran bir memleket. Bizlerde bu memlekette genç girişimcilerimize örnek olmak istiyoruz. İşletmemizde yapmış olduğumuz bazı hizmetler ise; Resmi kurumlarda kompanzasyon bakımları, elektrik ve elektronik alt yapıları, zayıf ve güçlü akım otomasyon sistemleri, Xray bakım ve onarımları akıllı sınıf sistemlerini yapıyoruz.

Yenilikçi ve sürekli çözüm odaklı projelerimizle kurumlarımıza, özel firmalarımıza ve vatandaşlarımıza çözüm ortaklığı sunuyoruz. Sadece bu hizmeti vermiyoruz. Bunun yanı sıra; Yangın söndürme sistemleri ve bakımlarını da yapıyoruz. Halkımıza çok değer veriyoruz. Bu değerin karşılıklı olduğunu anlayarak, herkese buradan selamlarımızı iletiyoruz."dedi.

Van Haber Gazetesi




vanhaber veysi yüzgeç al ka