VİRÜS İÇİN YENİ TEDBİRLER KAPIDA!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde "Mecburen şimdi tekrar işi sıkmak durumundayız" diyerek yeni tedbirler konusunda sinyal vermişti. Bu uyarıdan sonra herkesin gözü bugün yapılacak olan toplantıya çevrildi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde koronavirüs vaka sayılarının artmasıyla ilgili şu şekilde konuşmuştu:
"Ne yazık ki uyarılarımıza halkımız ciddi manada dikkat etmedi. Dikkat edilen illerde vaka sayılarının düştüğünü gördük. Biz biraz gevşetince bu defa da başta Ankara, İstanbul olmak üzere bir anda vaka sayılarının yükselmeye başladığını gördük. Mecburen şimdi tekrar işi sıkmak zorundayız.
O yüzden Bilim Kurulu, Sağlık Bakanlığı tedbirleri artırmak durumunda. Gerek toplu taşıma gerek düğün nikah salonu gibi yerlerdeki yaklaşımlarımız daha kararlı hale getirdik. Bunu keyfi yapmıyoruz. Sadece halkımıza olan duyarlılığımızdandır. Halkımız bir sıkıntı yaşamasın bundan dolayıdır. Şimdi bazı illerimizde olumlu dönüş başladı."
Toplantıda en önemli gündem maddesi koronavirüs ile mücadele olacak. Son dönemdeki vaka artışları nedeniyle alınması gereken ilave tedbirler değerlendirilecek. Toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı açıklama yapacak.



 

vi̇rüs i̇çi̇n yeni̇ tedbi̇rler kapida! van gazetesi̇ van cunhurbaşkanı recey tayyip erdoğan erdoğan sağlık bakanlığı bilim kurulu bakan kurul koronavirüs virüs vaka halk