Vizyoner Başkan Adayı Arvas Van'ı Yeniden İnşa Edecek

TAKİP ET

AK Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, kentsel sorunlara çözüm getirecek iddialı projelerle sahada.

AK Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, yaklaşan yerel seçimler öncesinde kentsel sorunlara yönelik iddialı projelerini açıkladı. Arvas, Van'ı yeniden inşa edeceklerini belirterek, ulaşım, istihdam, konut ve altyapı gibi alanlarda çözüm odaklı adımlar atacaklarını ifade etti.

Arvas'ın öncelikli hedeflerinden biri, şehrin ulaşım sorununa çözüm getirmek. Tramvay ve deniz otobüsü gibi alternatiflerle ulaşım çeşitliliğini artıracaklarını dile getiren Arvas, ayrıca yeni yollar açarak trafik yoğunluğunu azaltacaklarını vurguladı.

Gençlerin işsizlik sorununa da değinen Arvas, her ilçede meslek edindirme kursları kurarak gençleri meslek sahibi yapacaklarını ve istihdam alanları oluşturacaklarını söyledi. Ayrıca, depreme dayanıklı konutlar inşa ederek şehrin güvenliğini artıracaklarını belirtti.

Van'ı marka bir şehir haline getirmeyi hedefleyen Arvas, şehrin tarihini, kültürünü ve doğasını ön plana çıkararak turizmi destekleyeceklerini ifade etti. Aynı zamanda, modern bir otogar, sebze hali ve stadyum gibi altyapı projelerini hayata geçirerek şehrin gelişimine katkı sağlayacaklarını aktardı.

Seçim sürecinde etnik siyaset ve partizanlıktan uzak durarak, sağduyu ve dayanışma çağrısı yaparak kenti birleştirmeyi vurgulayan Arvas, Van'ın geleceğini düşünerek tüm Vanlıların desteğini beklediklerini dile getirdi.

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan.

Van vanhaber Arvas