Yasin İpek; "TEKEL BİNASI ELEKTRİK SAYACI yıllardır neden Mesih Arslan adına kayıtlı?" van haber

TAKİP ET

Van haberleri - Van haber / İpekyolu Belediyesi TEKEL Binası Arsasındaki Dükkana YIKIM TEBLİĞİ yolladı. Belediye'nin YIKIM KARARI kanunlara uygun mu? Eğer bina bir Resmi Kuruma ait ise TEKEL BİNASI ELEKTRİK SAYACI yıllardır neden Mesih Arslan adına kayıtlı?

Van haberleri - Van haber / Gazeteci Yazar: Yasin İpek


TEKEL BİNASI DOSYASI -2-

"İpekyolu Belediyesi TEKEL Binası Arsasındaki Dükkana YIKIM TEBLİĞİ yolladı.
Belediye’nin YIKIM KARARI kanunlara uygun mu?


1997 de yapılan ve bugüne kadar emlak beyannamesi yatırılan dükkan neden şimdi yıkılıyor?
YIKIM KARARI KURUMLARIN KENDİ HATALARINI KABULÜ DEĞİL Mİ?
MÜLKİYET DAVASI YARGITAYDA, İŞ YERİ AÇMA RUHSATI DA İSTİNAF MAHKEMESİNDE OLAN YER İÇİN NEDEN BU KADAR ACELE EDİLİYOR VE YARGI KARARI BEKLENMİYOR?

Tüm belgeleri yıllardır yasal olan ve şimdiye kadar açılan davaların çoğunu kazanan Mülk Sahibi Mesih Arslan, ve Bina yanında yapılan iş yerinin zararını kim karşılayacak.
1986 Yılından bu yana ödenmiş emlak beyannamesi belgeleri ve 2016 yılından bu yana İpekyolu Belediyesine ödenen emlak, reklam ve tabela ve 2019 yılında alınmış ve harçları ödenmiş iş yeri açma ruhsatına rağmen neden şimdiye kadar uyarı verilmedi ve de işlem yapılmadı?

İDARİ SORUŞTURMA YAPILDI MI YA DA NE EVREDE?

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından önce yapı kayıt belgesi ve arka taraftaki lojmanlar için yıkım yetkisi verilen ve yapı ruhsatına dayanarak belediye meclis kararıyla iş yeri açma belgesi alan Mesih Arslan, eğer usulsüz ve kaçak bir şekilde iş yeri yapmış ve açmışsa bu yetkileri veren kurum personeli ve yetkilileri suçlu değimli? Herhangi bir idare soruşturma başlatılmış mı ve herhangi bir personele işlem yapılmış mı?"



TEKEL BİNASI DOSYASI -3 -

Eğer bina bir Resmi Kuruma ait ise TEKEL BİNASI ELEKTRİK SAYACI yıllardır neden Mesih Arslan adına kayıtlı?
"Belediye yetkilisi Büyükşehir Belediyesi Osman Sevinç ve Vali Zorluoğlu yönetimi tarafından arsanın otopark kısmına getirilen Peynir ve kasap esnafı için yaptırılan dükkanların inşaatında kullanılan elektriğin ödenmediği ve icra evrakının geldiği halen ödenmeyip durduğu halde kim bu binanın Resmi kurum olduğunu iddia edebilir?
Tekel binası hakkında Kurumlar birbirlerinden bağımsız mı çalışıyor?
Belediye verdiği iş yeri açma belgesini Çevre şehircilik İl Müdürlüğünün verdiği Yapı Kayıt Belgesi, Yapı Kayıt belgesini veren kurum Tapu belgesine göre izin vermiyor mu?
Tapusu, yapı kayıt belgesi, ve iş yeri açma ruhsatı olan bir kişinin üzerine neden bu kadar gidiliyor?
Osmanlı tapusu ve güncel tapusu elinde olan mülk sahibinin tapu sicil kaydı neden mahkeme kararı beklenmeden değiştirildi?
bu yapılan düzenlemeler ile vatandaşa tapu düzenleyen yetkili ve memurlarla alakalı bir işlem yapıldı mı?
Valilik olayın aslını bildiği halde kurum yetkilerini kullanarak birilerine baskı mı yapıyor?
BU SORULARIN MUHATAPLARI CEVAPLARINI AÇIKLAMADIKÇA BU SORU İŞARETLERİ KALMAYA DEVAM EDECEK..."

VAN GAZETESİ














van haber van haberleri tekel binası tekel binası haberleri yasin ipek mesih arslan tekel binasının eletrik sayacı sr döner ipekyolu belediyesi sondakika van