Yeni enerji sen başkanı Asiye Beyza Yüksel, Van'a hayran kaldı

TAKİP ET

Van Gazetesi Haber Merkezi - Uzun yıllar önce annesinin Van'da 3 yıl  öğretmenlik yaptığını ve Van'a ilk geldiğini açıklayan Yeni Enerji Sen Genel Başkanı ve 9. Bölge Müdürlüğü Laboratuvar Baş Mühendisi Asiye Beyza Yüksel, Van hakkında düşüncelerini belirterek kendi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Van Gazetesi Haber Merkezi - Yeni Enerji Sen Genel Başkanı ve 9. Bölge Müdürlüğü Laboratuvar Baş Mühendisi Asiye Beyza Yüksel, Van hakkında düşüncelerini belirterek kendi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İlk defa Van’a geldiğini belirten Yüksel, “Elazığ’dan geliyorum. Van’ı gerçekten çok beğendim. Bu memleketin insanlarının güzelliği kadar şehrin çehresi de inanılmaz güzel. Annem 1983 yılında Van ilinde öğretmenlik yaptı. Annem, Van ilinde 3 yıl görevinde çok güzel geçtiğini dile getirmişti. Van'ı çok sevdim. Çok güzel bir yer. Annemle tekrar buraya gelmeyi düşünüyorum.” diyerek Van’dan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çalışmaları hakkında da bilgilendirmede bulunan Yüksel, “Şehit Gazi Sendikaları olarak kamu kurumunda çalışan arkadaşlarımızın sıkıntılarını bir nebze de olsun çözmek, özlük haklarını müdafaa etmek için arkadaşlarımızla beraber Tayyip Başkanın önderliğinde bir yola çıktık. Bu yolun sonunda iyi şeyler olur diye düşünüyoruz” ifadelerinde bulundu.

Van Gazetesi Haber Merkezi - 0544 409 0328
 

yeni enerji sen genel asiye beyza yüksel van haber