Yıldızı parlayan sanatçı Mervan Şan, Van Gazetesi'ne konuk oldu - Videolu yayın

TAKİP ET

Vanlı sanatçı Mervan Şan, Van Gazetesi'ne konuk olarak önemli bilgiler aktardı. Van Gazetesi program sunucusu Hikmetullah Yetkin videolu yayın yaparak, Mervan Şan hakkında Van halkına bilgiler aktardı.

Vanhaber, Vangazetesi | Vanlı sanatçı Mervan Şan, Van Gazetesi'ne konuk olarak önemli bilgiler aktardı. Van Gazetesi program sunucusu Hikmetullah Yetkin videolu yayın yaparak, Mervan Şan hakkında Van halkına bilgiler aktardı.

Memlekette sanata ve sanatçıya değerler az olsa da batı illerde oldukça popüler olan sanatçılar, son zamanlarda Van'da değer görmeye başladı.

Van'ın en iyi sanatçıları her hafta konuk eden Van Gazetesi Genel Yayın Müdürü ve Van'ın Seçkinleri adlı programı sunan Hikmetullah Yetkin, bu hafta sanatçı Mervan Şan'ı konuk etti.

Mervan Şan, çocukluğundan bu yana müzikle ilgilenen, sesine oldukça güvenen Vanlı bir sanatçıdır. Yaşı oldukça genç, sıcak kanlı ve memleketine düşkün biri olmasının yanı sıra; bestelerinde oldukça ciddi ve samimidir. Mervan Şan'ın videosunu izlemek istiyorsanız, aşağıda yer alan videoyu tıklayarak daha detaylı izleyebilirsiniz.
 

mervan şan sanatçı vanhaber vangazetesi haber