YRP Van İl Başkanı Mitinge gelenleri Allah'a Havale etti

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Van il başkanı Genel Başkanı Fatih Erbakan için mitinge katılanları Allah'a havale ettiğini ifade etti.

Van Gazetesi - Günün Van Haber Manşeti - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan için 13 ilçeden gelen vatandaşlar, Beşyol Sıhke caddesinde yüzlerce kişi ile miting düzenlendi.

Mitingde Önce Yeniden Refah Partisi Van il başkanı Mehmet Şahin, konuşmasının sonunda, oruçlu haliyle kelimeleri şaşırdı. "Sizleri Allah'a emanet ediyorum" yerine "Sizleri Allah'a Havale Ediyorum"İfadelerini kullandı.

Halk ise; kendisine aynı ifadeleri kullandı.

VAN ÇALDIRAN'DA 1000'LERCE AMA VAN'DA 100'LERCE KATILIM SAĞLANDI 

Van ilinde Yeniden Refah Partisi hızla büyürken, il başkanlığı tarafından tanıtım eksikliğinden dolayı birçok halk, miting alanına katılamadı.

Yeniden Refah Partisi genel başkanını seven bir vatandaş, "Bizler, çok sevindik ama haberimiz olmadı. Herhangi bir tanıtım ya da haber verilmedi. Seçim otobüslerinde anos yapılmadı. Bir çok medyada haber tam duyulmadı. Çaldıran'da Seçim Ofisi için 1000'lerce kişi açılışa katılırken, Van'da Genel başkanın mitingine sadece 100'lerce kişinin katılması beni çok üzdü. Van'da Yeniden Refah Partisi bu kadar büyümesi gerekirken il başkanının bizleri Allah'a Havale Etmesi'de ayrı bir konu. Olsun. Yinede bizler, Erbakan Başkanımızı seviyoruz."dedi.

 

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Van Haberleri

Van Yeniden Refah Partisi vanhaber