Yüksel Yumak, 'Neden Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu'

TAKİP ET

Van Gazetesi ve Van Haber genel yayın müdürü Hikmetullah Yetkin, Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu genel müdürü Yüksel Yumak ile 'NEDEN ELİT KARİYER?' hakkında röportaj yaptı.

Van’ın en iyi kurumları arasına giren Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu hakkında Van Gazetesine bilgi aktaran Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu genel müdürü Yüksel Yumak, “Öğrencilerin ELİT KARİYER ÖZEL ÖĞRETİM KURSUNU tercih etmeleri için aslında birçok nedenleri var. Bu nedenlerin başında ise üniversiteye hazırlık sürecinde öğrencilerin verimli bir sezon geçirip kısa sürede önemli ölçüde mesafe kat edebilmeleri için alanında deneyimli daha önce önemli ölçüde öğrenci yetiştirmiş ve öğrencilerini iyi bölümlere yerleştirmiş uzman öğretmenlere ihtiyaç vardır. Elit Kariyer Özel Eğitim Kursu olarak bu hususa çok dikkat etmekteyiz. Kendi alanlarında uzman deneyimli bir öğretmen kadrosuyla çalışmaktayız. Bu da öğrencilerimizin başarısına doğruda yansımaktadır.

                 Öğrencilerin bizi tercih etmeleri için bir diğer önemli neden ise rehberliktir. Günümüz eğitim sistemi içerisinde rehberliğin çok önemli bir etkisinin olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu olarak branş kadrolarımızda olduğu gibi rehberlik servisinde de alanında uzman, deneyimli rehber öğretmenlerle çalışmaktayız. Rehber öğretmenlerimiz deneme sınav sonuçlarına göre bireysel olarak öğrencilerimizin eksiklerini tespit etmekte, bu eksiklikleri giderecek çalışma programlarını hazırlamakta, bu çalışma programlarına göre öğrencilerimize haftalık ödevler verip bu ödevlerin kontrolünü sağlamaktadır. Öğrencinin başarısı için öğrenci velisiyle rehber öğretmenler arasındaki iletişimi önemli bir unsur olmasında dolayı da rehber öğretmenlerimiz öğrenci ile ilgili tüm süreçlerden velilerimizi bilgilendirmektedir.

             Diğer bir husus ise, öğrencilerimiz için kaynak ve döküman seçimleridir. Eğitimde profesyonelleşmeyi kendisine ilke edinmiş bir eğitim kurumu olarak öğrencilerin kitaplarını ve dökümanlarını belirlerken alanında uzman öğretmenlerimizden faydalanmaktayız. Her branş kendi alanlarıyla ilgili kitap seçimini kendileri karar vermekte, öğretmenlerimiz alanlarıyla ilgili piyasadaki bütün yayınları incelemekte, öğrenci için en faydalı sınav sorularına en yakın soruların olduğu kaliteli kitapları seçmektedirler. Bu noktada çalıştığımız yayınlara baktığımızda Bilgi Sarmal, Bilfen, Apotemi, Karekök, Yayın Denizi, Hız ve Renk, Simya ve Merkez yayınları gibi önemli yayınevleriyle çalışmaktayız.
                  Öğrencilerimizin bizi tercih etmeleri için bir önemli neden ise, disiplin anlayışımızdır. Disiplinize edilmeyen bir eğitimin sonucunda başarı gelmez. Disiplinli bir çalışma ortamında öğrenci düzenli bir şekilde ders çalışmakta bu da öğrencilerin başarılı olmasını sağlamaktadır. Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu olarak tüm etüt programlarımızı öğretmen gözetiminde gerçekleştirmekteyiz. Sadece derslerde değil, etütlerde de düzenli bir şekilde yoklamalar alınmakta, yoklama bilgileri velilerimizle paylaşılmaktadır. Öğrencinin güvenliği için ders saatleri içerisinde ya da etüt saatlerinde velisinin izni dışında kurumdan ayrılmasına izin verilmemektedir.

Öğrencilerimizin bizi tercih etmelerini sağlayan önemli unsurlardan bir diğeri de covid-19 salgınında öğrenci sağlığını korumak için almış olduğumuz önlemlerdir. Bu kapsamda kurumumuz her hafta düzenli bir şekilde dezenfekte edilmekte, kurum girişinde ateş ölçer ile kuruma giren herkesin ateşi ölçülmekte, binaya maskesiz kesinlikle kimse alınmamakta binada her katta öğrencilerin rahatça ulaşabilecekleri dezenfektanlar bulunmakta, binada öğrencilerin, öğretmenlerin, personellerin dokunulabilecek her yer ders bitiminden sonra kurum personelleri tarafından düzenli bir şekilde silinmektedir.

             Eğitim binamız ise beş yıldızlı standartlarda tamamen öğrencilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurulup oluşturulan geniş, ferah öğrencilere üst düzeyde rahat edebilecekleri bir eğitim deneyimi sağlamaktadır.
 
Özetle iyi bir eğitim alıp geleceği olan iyi bir bölüme ve iyi bir üniversiteye girmek istiyorsanız siz de ELİT KARİYER ÖZEL ÖĞRETİM KURSUNA bekleriz.”


VAN GAZETESİ, Van haber - ÖZEL HABER - 0544 409 0328


Yüksel Yumak, 'Neden Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu'


Yüksel Yumak, 'Neden Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu'


Yüksel Yumak, 'Neden Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu'


Yüksel Yumak, 'Neden Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu'


Yüksel Yumak, 'Neden Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu'


Yüksel Yumak, 'Neden Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu'


Yüksel Yumak, 'Neden Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu'


Yüksel Yumak, 'Neden Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu'


Van haber, Van Gazetesi - Özel haber

elit kariyer özel öğretim kursu van haber