Yusuf Yetiş, Diyarbakır'da her şeye yetişiyor...

TAKİP ET

VanHaber - Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan bir parka giyilmemiş elbiseleri bırakarak, ihtiyaç sahiplerine sunuyor. 

VanHaber - Diyarbakır'da sabahın ilk saatlerinde uyanarak, vatandaşlar için çaba sarf eden Anadolu üniversitesi ilahiyat öğrencisi Yusuf Yetiş, insanların kullanmadıkları elbiselerini her gün aralıksız Diyarbakır ili Kayapınar ilçesinde bulunan bir parka bırakarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

AFAD ve Yeşilay gönüllüsü olduğunu ve sokak hayvanları için emek fark ettiğini belirten Anadolu üniversitesi ilahiyat öğrencisi Yusuf Yetiş, " Anadolu üniversitesi ilahiyat öğrencisiyim AFAD gönüllüsü ve Yeşilay gönüllüyüm. Boş zamanımı iyi değerlendirmeyi hedefliyorum. Dün akşam,  Diyarbakır'da Hayırseverlerin katkı sunduğu A101 den köfte, tavuk, ciğer, yoğurt, süt alarak sokak köpekleri ve sokak kedilerine de mahallede bulunan gençlerle birlikte yem dağıttım. Bana destek olsalar çok güzel işlere imza atarım.  Gücümün yettiği kadar hayırseverlik yapmaya çalışıyorum."dedi.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - 0544 409 0328

 

yusuf yetiş diyarbakır park kayapınar