Yüzler gülmüştü ama kısa sürdü Altın yükselişe başladı

TAKİP ET

Ülke gündeminde en çok yer alan konulardan birisi de altın oldu. Altın fiyatları tüm vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken özellikle de altının son dönemlerde düşmesi yatırımcıları düşündürdü.

FED faiz kararının ardından  ülke gündeminde en çok yer alan konulardan birisi de altın oldu.

FED faiz kararının ardından  ülke gündeminde en çok yer alan konulardan birisi de altın oldu. Altın fiyatları tüm vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken özellikle de altının son dönemlerde düşmesi yatırımcıları düşündürdü. Ekonomistler ve uzmanlar altın fiyatlarının yıl sonu çıkacağını iddia ederken 9 Kasım 2022 çeyrek, gram, cumhuriyet altını fiyatı merak edildi. Peki çeyrek, gram altın ne kadar?

 

Düğün sezonunun sona ermesinin ardından altın fiyatları hala takip ediliyor. Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar vatandaşın ilgisini oldukça çekerken güncel altın fiyatları sık sık araştırılan konular arasında yer aldı. 

 

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI


Güncel altın fiyatları vatandaşlar tarafından sık sık araştırılıyor. Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar vatandaşları meraklandırırken yatırımcılar uzmanların altın tahminlerini incelemeye devam ediyor. Genellikle altın fiyatlarının yeni yıla doğru artış göstereceği merak edilirken güncel altın fiyatları merak konusu oldu. 

GRAM ALTIN NE KADAR?


Alış 1.022,98
Satış 1.023,17

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?


Alış 1.668,00
Satış 1.685,00

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?
Alış 6.653,00
Satış 6.720,00

YARIM ALTIN NE KADAR?


Alış 3.326,00
Satış 3.371,00

 

Altın fiyatları yarım altın