Zafer Uygun, Van'da 30 personeli işsizlikten kurtardık

TAKİP ET

Uygun Temizlik işletme sahibi Zafer Uygun, geçmişten günümüze geçirdiği aşamalara değinerek işletmeleri hakkında bilgi verdi. 

Zafer Bey, kendileriyle birlikte çalışmak isteyen müşteriler için öncelikle kendisinden bahsederek şu ifadelerde bulundu, "1998'de Van'ın İpekyolu ilçesinde bulunan Kışla Mahallesinde doğdum. Güzel bir çocukluk yaşadım. Daha çok ticaret kafasında olduğum için okul hayatını bırakıp kendimi işe adadım. 

Öncelikle Van'da çalıştım ondan sonra Ankara, İstanbul, Bursa gibi illerde çalıştım. En son  kendi işimi kurma kararı aldım. Önce bir dağıtım firması açtım. Ondan sonra temizlik işlerinde iyi olduğum ve bu alanda zevk aldığım için temizlik şirketi açtım."dedi.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - SEVDA YETKİN

Zaman içerisinde şirketlerinin kurulum aşamasına değinen Zafer bey, şirketleri şu anki durumuna da değinerek," Şimdi şirketimizi kurduk. ilk etapta 30 personele işe koyulduk. Van'da 30 personeli işsizlikten kurtardık. Bu süre zarfında bize destek veren kamu kurumlarına, aileme ve dostlarıma teşekkür ederim. Öncelikle Ev -  büro - inşaat sonrası - apartman - okul/ dershane - cami - otel temizlikleri genel temizlik hizmetleri ile hizmetinize başladık. Siz değerli Van halkının 7/24 tecrübeli kadromuzla hizmetinizdeyiz.  Ayrıca 8 Mart Dünya kadınlar günü kutlu olsun."dedi.

VAN GAZETESİ HABER

 

zafer uygun van uygun temizlik 30 personel