50 milyon TL ye mal-olan...

TAKİP ET

Yılda bir boy gösteren bir milletvekili parası ile milletvekili sırasına girer mi? Yoksa, demokratik dediklerinde hemen projeler sunup kaçıp gider mi?

Burhan KAYATÜRK’ün kendi iş yaşamından gelen tecrübeleri sayesinde ilimizde kurulan TEKSTİLKENT,başlangıç olarak 26 firmanın yatırımıyla faaliyete başlayacak.2016 yılı ile beraber 26 firmada toplam 6.900 kişiye istihdam sağlayacak olan projede toplamda 70 firma için yer bulunuyor.70 firmanın faaliyete girmesi ile yaklaşık 20bin işçi kapasitesine ulaşacak olan Tekstilkent,işsizliğin yoğun yaşandığı bölgemize nefes aldıracak.İşsizlik nedeniyle Van’dan başka kentlere göçün önünü kapatacak olan Tekstilkent,sosyal açıdan da bölgemize yapılan en büyük yatırım olma özelliğini taşıyor.Yaklaşık 50 milyon TL ye malolan projeyle özel olarak ilgilenen ve sürekli takipçisi olan Burhan KAYATÜRK,bu projeyi Van’a kazandırmaktan çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getiriyor.


Sadece Doğu Anadolu değil,İran dahil çevre ülkelerde de benzeri olmayan proje sayesinde hem pazar oluşacak hem de Van,tekstil sektörünün en büyük merkezlerinden biri olacaktır.Sadece çalışan sayısı açısından değil,sektör olarak desteklediği diğer işkolları da atılım yaparak gelişecek ve ek istihdam yaratacaktır.Bu tabloya bütününden bakıldığında,bölge için yeni bir sektördür.Sektörü kurucusu Burhan KAYATÜRK’ün hak ettiği değerini halk verecektir.

DEDİKLERİ GİBİ OLUR UMARIZ.   SAYIN BURHAN BEYE BİR SORU SORMAMAK ELDE DEĞİL.
Yılda bir boy gösteren bir milletvekili parası ile milletvekili sırasına girer mi? Yoksa, demokratik dediklerinde hemen projeler sunup kaçıp gider mi?