Diyarbakır'daki Patlamayla İlgili Sıcak Gelişme

TAKİP ET

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı patlama bölgesinde yapılan incelemelerde örgüt adına yol kesme eylemine katılmaktan aranan bir kişinin kimliği bulundu.

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı patlama bölgesinde yapılan incelemelerde örgüt adına yol kesme eylemine katılmaktan aranan bir kişinin kimliği bulundu.


Patlamada yaralanan bir çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.


Merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik semti Ben-u Sen Mahallesi 237’nci sokakta 19.00 sıralarında meydana gelen ve 1 kişinin ölümüne, 3 kişinin de yaralanmasına neden olan patlama ile ilgili incelemeler sürüyor. Olay yerinde çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, bir kimlik buldu. Kimliğin, örgüt adına yol kesme eylemine katılmaktan aranan Lice doğumlu E.Y.’ye (19) ait olduğu öğrenildi.


Öte yandan, patlama yaralananlardan 7 yaşındaki bir çocuğun durumunun ise ağır olduğu belirtildi. Patlamanın ardından ambulansla Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocuğun, buradan Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildiği bildirildi.


(İHA)