AVCI, ÖZALP VE SARAY'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

TAKİP ET

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, Özalp ve Saray ilçesinde bir dizi incelemede bulundu. Eşbaşkan Avcı ve beraberindekiler, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı hizmet birimlerini tek tek ziyaret edip, çalışmalara dair bilgi aldı.

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, Özalp ve Saray ilçelerinde bir dizi incelemede bulundu. Eşbaşkan Avcı'ya Genel Sekreter Vekili Engin Akın, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Abdullah Kıran, Van Su ve Kanalizasyon İradesi (VASKİ) Genel Müdürü Şeref Demir, Fen İşleri Daire Başkanı Çetin Çiftçi ve Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanı Cihan Gümüşçü, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Eşref Güçlü, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Murat Atabay eşlik etti. Eşbaşkan Avcı ve beraberindekiler, ilk olarak geldikleri Özalp ilçesinde Belediye Eşbaşkanları Dilan Örenci ve Yakup Almaç ile belediye meclis üyeleriyle toplantı yaptı. İlçesinin tarımsal faaliyetleri ile yol yapım çalışmalarının görüşüldüğü toplantının ardından Avcı ve beraberindekiler, Özalp çöplük alanı ve 5 dönümlük çilek tarlası gezerek, çalışmalara dair bilgi aldı.

Eşbaşkan Avcı ve beraberindekiler, daha sonra sırasıyla Büyükşehir Belediyesi’nin Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı’nın Şantiye Şefliği, VASKİ’nin Şube Müdürlüğü ve İtfaiye Daire Başkanlığı’nın Grup Amirliği’ni ziyaret ederek, yönetici ve çalışanlarla bir araya geldi.

Eşbaşkan Avcı ve beraberindekiler, Özalp ilçesine bağlı Mehmetalan (Memedelan) Yukarı Yorganlı (Golegêni) mahallelerinde devam eden taziye evlerinin yapını inceleyerek, gereken desteğin verileceğini söyledi.

Özalp ardından Eşbaşkan Avcı ve beraberindekiler, Saray ilçesine geçti. Saray Belediyesi Eşbaşkanı Şahabbetin Bilmez ve belediye meclis üyelerini ziyaret sonrası Avcı, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı birimleri gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Her iki ilçelerde incelememde bulunduklarını belirten Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Mustafa Avcı, "Özalp ve Saray ilçelerimizde halkımız ve seçilmişlerimiz ile birlikte çalışıp hizmet edeceğiz. İlçelerimizi kalkındırmak için gereken destekleri vereceğiz" dedi.